Followers

Wednesday, November 20, 2013

♥ MY COLORFUL TUPPERWARE COLLECTION ♥

Sambungan dari tak minat menjadi minat...
ni la hasil kumpul sikit2, Tupperware mamy
bukan beli sekali rap pun....
sikit2 lama2 jadi bukit....



My Collection
sedar tak sedar dah jadi banyak koleksi mamy


ni mamy wat cawan kat rumah....colorful gitu


ni Eco bottle....ada yg tecik & ada yg besaq
tumbler botol pun ada...




ni pun wat cawan...suka2


ni my peberet tupperware Rehatable...pink colour


yang ni reheat able round....green colour


3 tupperware pink


tumbler utk ais dlm freeze ada satu je...
kena beli lagik 2...


ni bekas bawang....
haq ni paling mahal Rm60 lebey satu bekas...



Rice dispenser ni paling mahal sekali la
RM216
cantikkan, siap dengan bekas basuh wash & strain nya skali...


yang ni masa join member dpt bekas ni
mamy wat bekas letak ubat...
ada dua, satu lagi nak letgo....


ni tupperware bekal damia...hijau + pink
lunch box untuk kids
yg kuning ni cantik bekasnya...letak koko crunch damia...


Tupperware Zen ni mamy suka gak
sbb warnanya cantik + menarik



ni wat bekas susu damia kalo balik kmpung...
one touch topper tu pujaan hati...
baru kumpul 2 bekas je...nti nak beli lg wat koleksi


3 tupperware peberet mamy



anak dara ni pun dok sibuk nak jadi model Tupperware k...





then ni berus utk Eco Bottle tu...


ni balance tupperware mamy kat opis...

dulu tak minat pun Tupperware ni
tapi since dah jadi member, then dah beli sikit2 jadi minat plak nak beli lagi lagi & lagi...


ni plak koleksi TUpperware khas utk Freezer Mate...



kemas teratur je Freezer mamy kan....
wat letak ikan, udang, sotong + ayam...
setiap bekas tecik tu sukat untuk sekali masak....


beli sikit2 tak terasa sgt duit yg mengalir......
happy dgn collection mamy...

sape2 nak beli leh email ke
damia_nurin@yahoo.com

mamy bagi less 10 - 20% utk setiap item...

11 comments:

Atia Adina said...

saya disebabkan kat opis ni ada penjual tupperware... jadi minat plak nak beli ...hihihhi...pompuan mmg gitu lah gamaknya ek

syawalsimpsons said...

sue pon mula suke...nak beli pn sikit2 jugak kan

Mirabeads azi said...

Salam kenal...
Bestkan collection tupperware..alah membeli menang memakai..:)

Seri Selaseh said...

1st time dpt brand tupperware nih sbgi hadiah kawen.

Suliana said...

kita pun byk gak koleksi tupperware ni. ada yg masih dalam plastik lagi. teringin sgt nak beli lagi lebih2 promo bulan 12 ni. tapi fikir kan jelinga maut hubby dh byk dah koleksi ni. nak buat apa byk2.. hehe..

Gieyana said...

Kalau letak binatang ternzkan dlm freezermate tu mmg tahan lama...:-)

Kite pon suka gak beli tupperware ni..tgh aim nk beli reheatable container tu psl leh bw g opis..kite suka beli yg touxh tu psl leh simpan mcm2 brg...

Byk tupperware anje..:-)

Love Umi said...

byk betul koleksinya...kalah la umi cam ni... :)

eima said...

aku minat jugak tp slalu beli bila ade member buat promo ... RM 50/100 utk 4-5 brg ..
lg jimat dri beli satu²

nieda said...

Nieda pun baru je nk wat entry koleksi tupperware ku..suka2

Lin Azlina said...

Dlm proses menambah koleksi jugak ni... smngt mbeli....mnearik aklernya...suka

Masya said...

bei sikit².. lama² jadi banyak.. samalah.. hihihihi

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.