Followers

Monday, November 25, 2013

♥ My Last Day @ Genius Aulad & Special Gift To My Teacher ♥

Cepat je masa berlalu, next year Damia dah standard 1...
makin byk cabaran yg bakal ditempuhi Damia lepas ni
registration utk next year semua dah wat
now more to preparation...
sedey rasanya bila damia bakal meninggalkan Genius Aulad kesayangan dia
2 tahun damia sekolah kat sini
banyak perkara yang Damia belajar...

next year we all kena lebey alert n peka pasal pelajaran damia
sbb dah tak de special fokus
sekolah rendah nanti satu kelas je berpuluh2 budak
GA sikit je so leh la teacher fokus sikit...
ape2 pun we all dah get ready for Tuisyen Damia......


ni ada sedikit pemberian ikhlas dari Damia utk teacher2 kesayangan dia...


gigih mamy mencari barang2 utk dibuat gift...





damia happy dpt bagi gift kat teacher dia...


ni teacher Nurin Class teacher damia....


ni Teacher Mawar...Principal Teacher Damia


ni Teacher Ita...


ni Teacher Nurin

maka tamatlah susah sesi persekolah Prasekolah damia kat Genius Aulad...
nangis anak dara ni masa last day tu...
dia syg sgt2 teacher dia...

perjalanan hidup perlu diteruskan...
so damia kena be more prepare after this untuk standard 1 nanti...

byk kenangan yg mamy kumpul masa damia kat GA dlm 2 tahun ni...
dah besaq nanti leh la mamy story balik kat damia....

p/s byk citer tertunggak...penyakit "M" nak update blog alkisahnya...

6 comments:

mummy_ayu said...

ala sweetnya...mesti cikgu2 tu suk adpt hadiah2 tu..

syawalsimpsons said...

sweet je..alhamdulillah rezeki cikgu2 tu..

Chekgu Azrine said...

Good luck msk tahun 1..

Zura@Iwan said...

cantiknya gift damia kasi kt cikgu ye..

alahai dia nanges ke..sure sedih sgt tu..

congrats damia..next yr dh masuk standard 1..sat je masa blalu

#Anje..kt Sungai Petani ada kan branch GA ni..ok tk school kt sini? kt penang tk de lagi kan..

anak Wan Salleh said...

takpe.. kalau rindu teacher2 boleh pergi jenguk GA :)

syreen adan said...

Assalamualaikum and hai Damia and mamy Damia, Teruja and terharu pulak, gambar i dekat dalam ni. Btw, Im teacher eryn. Sekarang Damia dah masuk standard 2 kan? Dah besar dah Damia mcm baru je lagi Damia dkt GA. hee.. rindu. Teacher eryn, doakan damia moga jadi anak yg baik dan berjaya dunia dan akhirat. Semoga berjumpa lagi Damia

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.