Followers

Tuesday, December 24, 2013

♥ Alhamdulillah - Good Improvement ♥

Alhamdulillah, good improvement untuk damia...
tahun depan dah 7y....
Damia yang dulunya too sexy...now dah shy2 nak pkai to sexy
skirt pendek semua damia dah tak nak pakai...
dress pun tak mau pakai dah unless with legging....
t-shirt tak de lengan pun tak nak pkai unless with cardigan...
now we all tengah coaching damia untuk pakai tudung bila kuar pi jenjalan...
pelan2 ajar k, semoga terbuka pintu hati damia untuk pakai tudung...

dah lama sebenarnya daddy idamkan damia pakia tudung bila outing
tapi tak kesampaian lagik, dari usia muda ni kena didik betul2 
pakai baju t-shirt tak berlengan + skirt kat rumah je..
kalo kuar mmg tak nak pakai dah...

habis semua skirt pendek damia mamy dah letgo...
ada yang baru je beli tak sempat pakai dah letgo....
damia sendiri mmg dah tak nak pakai skirt2 camtu...

kawan2 yang ada pengalaman cara nak ajar anak pakai tudung leh la share dgn mamy....





Harta Akhirat + permata kami yang harus kami didik dengan didikan yang betul supaya menjadi anak yang solehah & mendoakan untuk Mamy + daddy....

kami bangga dengan perubahan damia...dia dah tahu menilai pemakaian dia...
Alhamdulillah....

5 comments:

eima said...

kecik lagi kot ...
tapi ok la klu damia sendrik yg nk kan ....

Norma NML said...

Frankly to say that she so cute...kira ok la ..at least dia sendiri yg nak dan takde paksaan..

Chekgu Azrine said...

Sweet je damia..
Good girl ek damia..
Srmoga mnjdi ank yg solehah

Eliss Mie said...

nuha pun kalu x der lengan or sexy sangat memang dia malu jugak. tudung tu memang dia nak je pakai.

Zura@Iwan said...

mia dh bsr ye dak
tu malu nk pakai cekci2 ket..
tmbh2 dh nk sekolah..hehe

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.