Followers

Thursday, December 26, 2013

♥ Last Minute - Borong Tudung Aidijuma ♥

Mula2 plan tak nak pegi sbb dah lmbt sure tak byk stok yg tinggal
tp lepas tengok ramai yang update kata kat Bukit Jelutong banyak lg stok
so gigih jgk la terjah ke sana membeli...
tak beli banyak pun...sikit je, ada gak kwn kirim mamy tolong belikan...



arini dah rasmi yang rerama tu....
time sale je mampu beli, kalo dak regenya RM59 sale jadi RM29.50....

5 comments:

Masya said...

kawan kat opis ni pun ramai memborong .. dah hari ni mcm fiesta kat opis ni hihihihi

emy pokden said...

kter selalu terlepas sale adijuma ni..next2 inform2 yek awal2...hehehe..nak terjah gak...

Zura@Iwan said...

tk penah try ag tdg norjuma..hiks

Chekgu Azrine said...

Santik..blm pnh try

eima said...

tak de tudung2 mahai2 ....
nk pi beli pun belah sini tak butiknye ....

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.