Followers

Wednesday, December 4, 2013

♥ Our Holiday @ Hotel Equatorial Melaka ♥

Citer dah basi pun....baru terkial2 nak update
dah bersawang blog ni dekat seminggu lebey tak berupdate
bz teramat sesangat, so arini cari peluang untuk update
bayak citer tergendala la ni...
ni citer pasal pi holiday aritu...
TQ to daddy for this sweet holiday....

kali ni we all stay @ Hotel Equatorial  Melaka
5 star Hotel


ni masa nak check out from home sweet home...
damia la yang paling teruja 
sbb anak dara ni mmg suka sesangat la kalo dapat dok hotel.....


ni masa baru sampai....baru je jejakkan kaki kat hotel 
soalan pertama damia
"mamy, bila kita nak mandi pool"...
mmg kaki berendam, tu je yang dia igt...


memula igt nak booking kat Hatten Hotel
sbb ramia yang cakap best
tapi dah fully booked, so dapat la hotel Equatorial ni
next time kita try hatten hotel Melaka plak k...


hotel ni berdekatamn dgn shooping kompleks je...
jalan kaki pun boley, seberang jalan je pun


we all amik superior room, Kind size...
sampai2 je anak dara dah dok sibuk lompat2 atas katil...


wall hotel...


ni side from pintu masuk...


bilik kami mengadap shopping komples Dataran pahlawan...


ada iron board, lemari, peti besi


cam biasa tmpt bancuh membancuh harus ada...


keadaan katil lepas Damia dok lompat2


tinjau ke bilik air plak...teruja cantik bilik air dia...teruja Damia...


sabun2 & Toiletries item.. 


haq ni la damia paling teruja...
bilik berendam a.k.a Tab mandi manda...


ada TV...cam biasa la...


sudut berhias





Damia pantang jumpa kertas + pensil sure nak menulis...


ok layan anak dara ni pose kat atas katil jap...



ok siap2 nak kuar dah ni


our room 822



dah siap2 check in, kita pi jln2 cari makan...
we all check in seawal 1.45pm...
patutnya kol 3pm, tapi bilik dah ready so leh check in awal...
check out 12pm, tapi leh drag sampai ke pukul 1pm




ok itu sedikit review pasal Hotel Equatorial 
nanti kita sambung lagik untuk next episod
berendam time....after balik dari JJCM....

p/s akan cuba habiskan jugak citer2 yg tertunggak...rasanya dalam 10 cerita tak update ni...

5 comments:

syawalsimpsons said...

bestnya dapat duduk hotel..anje kurus la...suke tgk

eima said...

penah dok sekali kat hotel ni dulu ... ok la senang nk pi jalan² sbb bulih jln kaki saje

Cik Puan Rara said...

seronoknya bercuti.damia knp comels sgt ni!

Mama Zharfan said...

nice

Zura@Iwan said...

bila la nk pegi cuti2 kt melaka ni..
time bln 12 sure ramai org..
cuti sek kan..

but..hotel ni nice..brpa rate anje?

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.