Followers

Wednesday, December 4, 2013

♥ Swimming Pool @ Hotel Equatorial Melaka ♥

Saat yang ditunggu2, rasanya semua kanak2 pun suka main airkan termasuk lah damia...
lepas we all balik JJCM, damia dah dok sibuk nak mandi pool...
so ape lagi, jom kita berendam...

sekali harung citer 1st day + 2nd day mandi pool...


ni time 1st day, cam malu2 sikit la...
damia kalo mandi pool mmg jenis malu2 sikit
nak2 kalo ramai orang...
tapi time kami mula2 mandi tak ramai sgt orang la...


cam takut2 pun ye...
lepas ni kena hantar pi swimming class la
baru dia tau bertapa nikmat nya mandi pool ni



baru start nak berendam...


ni pada keesokan paginya...
dah ramai gak la
tapi sib baik pool dia ada banyak area...
so nak mamy soh damia mandi kat tmpt x da org....
untuk kids pnyer area mmg banyak la...
untuk dewasa ada 2 tmpt...


ni yang 2nd utk pool dewasa


pemandangan sekitar pool...
ada tennis court kat area situ...


ni tmpt menunggu....


bertapa gumbiranya damia dok berendam + bermain2 kat pool tu...



kat hujung sekali tu pool paling besaq utk ornag dewasa....




















dah bagi peluang berendam, selagi tak kecut tangan
mmg tak nak kuar dari pool...
jenuh la dok ajaq naik bilik, 
so keseluruhannya good la...
servis yang baik...pool yang best...
kengkawan leh try nanti k...

p/s berjaya wat 2 entry arini....

3 comments:

syawalsimpsons said...

seronoknya dier mandi pool

Zura@Iwan said...

mmg suka la dorang berendam dlm pool kan..
Irfan kecik lg..tk berani nk lepas dia..
kena kawal nk berendam pun

damia mcm chinese look.

ZaloraTeamMY said...

Salam daripada Zalora Malaysia,
Kami sangat meminati blog anda dan cara penulisan anda menarik perhatian kami.
Pihak Zalora Malaysia begitu berminat untuk menjalinkan kerjasama bersama pihak anda. Sila email kepada kami di zalorateam@zalora.com.my

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.