Followers

Friday, March 29, 2013

♥ Prize - Balqis Won Every Girl Can Be A Princess ♥

Alhamdulillah hadiah selamat sampai
hadiah kena redeem sebelum 31hb
mamy leh lupa soh daddy collect, sib baik pihak penaja leh pos
so bank in postage cost je la....


selamat sampai pagi ni....
ape hadiahnya?


tada....ARIEL......Sparkling Princess 


pinky colour....


balqis sure suka banget ni....


ni contest thru majalah "Princess" yang balqis menang aritu...


gambo ni time we all pi Parkson last year....


kasi close up sikit gambo yang menang aritu...


p/s balqis dah lama sunyi dari join contest since mamynya sibuk then since balqis pun dah besaq....
tak banyak contest yang valid untuk umur balqis...

♥ Yesterday, We @ Balai Polis Mutiara Damansara ♥


Moga Dipermudahkan segalanya...


En.Polis kat Mutiara Damansara ni mmg sporting & ramah tamah...
selalunya polis serius kan...semoga pihak polis dapat menjalankan siasatan....

kenapa, ape, bagaimana.....nanti senang2 mamy citer k...

Thursday, March 28, 2013

♥ She With Hello Kitty,Barney,Pingu & Ballerina ♥

Last week pi jenjalan ke The Curve
ari2 pun pi The Curve, weekend pun nak pi The Curve gak....
ada aktiviti untuk kanak2 kat GF The Curve k....


Balqis mewarna....salha satu aktiviti kegemaran anak dara ni....


then lepas tu snap2 dengan cartoon kegemaran dia....
PINGU


with Thomas


Khusyuk mewarna anak dara ni...


With Hello Kitty Boy...tak tau la ape namanya...



hasilnya.....




with Hello Kitty kegemarannya...






then main susun puzzle...








then snap2 pic dengan Ballerina....
20 orang terawal je dapat snap2 pic FREE dgn Ballerina...



tada....pic lepas dicuci oleh pihak Legoland...


main Lego before balik....
this week nak pi lagik sbb ada kartun animasi Legoland plak....

p/s weekend rasa kejap je kan, nak luangkan masa dengan anak2 pun tak puas rasanya....

♥ LENO WareHouse Sale ♥


Until 6 April 2013

LENO Warehouse Sale

Discounts up to 70% Off !!

Products Offered
Handbags, Wallets, Accessories, Watches, Footwear, Apparels, Kitchenwares, Food, Lingerie
Beautycare
Time
9.30am – 7pm
Location (603 6145 6666 ext: 695)
No.3, Jln Teknologi 3/1, Tmn Sains Selangor, Seksyen 3, PJU5 Kota Damansaram,47810 Petaling Jaya



Wednesday, March 27, 2013

♥ Something For H.E.R ♥


Beli kat Cosway tadi
sure balqis suka ni....



Balqis Love Art.....
jenis2 kesenian ni mmg peberet anak dara mamy....


Rindu anak mamy yang omey tomey ni....
puji anak sendiri k....jangan mare...

Tuesday, March 26, 2013

♥ S.H.E with BFF & Not Feeling Well ♥



Balqis tak sihat, pagi tadi pi klinik amik ubat
suhu cecah sampai 42 darjah k....tinggi betul....risau mamy
cam biasa, bila tak sihat selalu request daddy yang jaga
tak mau mamy, sbb suka bermanja2 dengan daddy
deme berdua ni mmg BFF, main sama2, gurau sama2
balqis mmg suka menebeng dkt daddynya....

mmg mostly girl manja dgn daddynya kan....
get well soon dear.....sib baik cuti sekolah, kalo tak dah kena ponteng sekolah...
TQ daddy sudi amik EL 2 hari tolong jaga balqis
mamy tak leh nak EL sbb hujung bulan time prepare gaji....

rindu dgn kesayangan....

Monday, March 25, 2013

♥ S.H.E ♥

Gambar di snap2 tanggal 23 March 2013
nak simpan memori pahit terpaksa ku telan jua ni...












rambut dah semakin panjang...


see, balqis dah macam anak dara kan....
macam dah besaq...tapi tecik molek je, semua orang ingat dia baru 4 years...


SHE after kejadian yang tidak diingini berlaku weekend aritu...
mengucap panjang2.......nak cite ke tak....kalo citer pasti berlinang airmata dibuatnya...
kami redha, setiap kejadian adalah ketentuan dariNYA & dengan izinNYA
kita sbgai hamba harus menerima segala ketentuan yang telah ditakdirkan....
semoga kami tabah menghadapinya.....

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.