Followers

Thursday, May 30, 2013

♥ Mengimbas Kenangan Satu Ketika Dahulu ♥

Mengimbas kenangan masa lampau....
semalam kawan saya tagging gambo kamu masa sekolah dulu....


saya pun ada simpan gambo ni, time ni masa kami Darjah Satu....
comey2 je semuanya time ni....
cer teka cer teka saya yang mana satu....
dalam 90% saya masih kenal lagik kawan2 & igt lagi nama2 mereka


sempat la kami kawan2 satu sekolah semalam dok komen pasal gambo ni...
mmg kenangan mengusik jiwa betul....
now semua dah berusia 29tahun....dah 22 tahun masa berlalu....
masih terpahat dalam memory, sape budak yang paling nakal skali dalam kelas yg slalu kena denda dengan cikgu....

ramai yang dah berkahwin + ada anak, tapi ada gak yg masih single....
kalo wat reunion ni mesti best kan...

kengkawan ada gambo masa sekolah dulu?... 

Wednesday, May 29, 2013

♥ Update Sale, Situ, Sana & Sini ♥


Summary: Parkson is having its Mad about Shoes Sale now. Enjoy discounts on brands like Amori, Armand Basi, Ben 10 , Bonia, CarloRino, Disney, Everbest, GEOX Breathes, Guess, Larrie, Joy & Peace, Miss SIxty, Rebeca & Sanver, Polo, Renoma, Rins & Roy, Sachs, Sembonia, Zang Toi, Roccobarocco and many more.
- While stocks last.
- Terms and conditions apply.

Company: Parkson Malaysia

Date: from 23rd May 2013 to 3rd June 2013
Venue:
- Parkson KLCC
- Parkson Pavilion KL
- Parkson 1 Utama
- Parkson Sungai Wang Plaza
- Parkson Setia City Mall
- Parkson Subang Parade
- Parkson Sunway Pyramid
- Parkson Mahkota Parade
- Parkson Ipoh Parade
- Parkson Gurney Plaza
- Parkson 1Borneo, Kota Kinabalu
- Parkson Bintang Megamall, Miri
- Parkson The Spring, Kuching



Summary: The long awaited Metrojaya Warehouse Sale is back to Klang Valley now. Enjoy discounts up to 70% on cosmetics, fragrances, men apparels, ladies apparels, kids apparels, baby apparels, home essentials and many more.
- FREE RM30 Metrojaya Gift Voucher when you spend above RM300 in a single receipt with your Maybankard Credit Card. ( Limited to 1st 50 Cardmembers daily )
- While stocks last.
- Terms and conditions apply.
- Call at 1800 888 865 for more enquiries.

Company: Metrojaya Malaysia

Date: from 29th May 2013 to 2nd June 2013 ( 11am to 10pm )
Venue:
Mines Exhibition Centre, Mines Resort City, Seri Kembangan , Selangor



Summary: Reject Shop is having its Storewide RED Sale now. Enjoy discounts up to 70% on men apparels, ladies apparels, kids apparels, fashion accessories and many more.
- While stocks last.
- Terms and conditions apply.

Company: Reject Shop Malaysia

Date: from 25th May 2013 to 23rd June 2013
Venue:
All Reject Shop Stores in Malaysia ( Store Locator )


Summary: The long awaited VISS Warehouse Sale is back now. Enjoy discounts on shoes, bags, fashion accessories and many more.
- Brands that participating are VISS, BUM Equipment, Road Stone, Dr Cardin, Pierre Balmainand many more.
- Price starts from RM5 only.
- While stocks last.
- Terms and conditions apply.

Company: VISS Malaysia

Date: from 24th May 2013 to 2nd June 2013 ( Monday to Friday: 11am to 7pm , Saturday & Sunday: 11am to 9pm )
Venue:
No.5 , Jalan Perindustrian SG Balak 1/1, Kawasan Perindustrian SG. Balak , Kajang , Selangor



Time
9am – 11pm
Location
AEON Cheras Selatan
Info
-  Present your AEON Member Card upon payment to enjoy a special discount
- FREE RM500 AEON Member Points
- FREE gift vouchers


Summary: EG Groups is having its Mother Baby Kids Expo 2013 now. Enjoy discounts onmaternity products, kids products, baby products and many more.
- Admission is FREE.
- While stocks last.
- Terms and conditions apply.

Company: EG Groups Malaysia

Date: from 31st May 2013 to 2nd June 2013 ( 11am to 9pm )
Venue:
Putra World Trade Centre, Jalan Tun Ismail, Kuala Lumpur ( PWTC )



28 May 2013

AEON Hypermarket Special Thank You Day Sale

ALL Items at 5% Off !!

BIG CHOICES, GREAT VALUE.
Products Offered
Apprels
Food & Beverages
Electronics
Footwear
Skincare
Household
Groceries
and many more
Time
8am – 10pm
HURRY OVER! TODAY ONLY.

FOS Clearance Sale

Until 2 June 2013: East Coast Mall
Until 9 June 2013: Sunway Carnival Mall, Seberang Jaya
Products Offered
Apparels
Accessories
Footwear
and more
Time
10am – 10pm


Summary: Sunshine Wholesale Mart is having its Branded Sale Event now. Enjoy discounts on brands like Nike, Adidas, Triumph, Renoma, Clarks, Hush Puppies, Levi’s, Fila, Scholl, Elle Sports, Cannon, Kate, Givenchy, Versace, Davidoff, Max Factor, Kanebo, Elizabeth Arden and many more.
- Products that offer are fashion apparels, sports shoes, sportswear, lingerie, shoes, bags, fashion accessories and many more.
- While stocks last.
- Terms and conditions apply.

Company: Sunshine Wholesale Mart Malaysia

Date: from 29th May 2013 to 2nd June 2013
Venue:
Atrium, Sunshine Square, Bayan Baru, Penang



Summary: Mattel is having its Barbie in The Pink Shoes Event now. Event highlights aredance performances by Ballet Schools, Meet n Great Session, create your own Tiara & Ballerina Bookmark, Baking Session , Sand Art with complimentary photo and many more.
- Terms and conditions apply.

Company: Barbie Malaysia

Date: from 24th May 2013 to 9th June 2013
Venue:
Centre Court, Ground Floor, The Curve, Petaling Jaya, Selangor



Summary: aL-ikhsaN is having its Stock Clearance Promotion now. Enjoy clearance discounts on sports apparels, sports shoes, sports equipment and many more.
- While stocks last.
- Terms and conditions apply.
- Call at +6019 7789682 / +6019 758 9702 for more enquiries.

Company: aL-ikhsaN Malaysia

Date: from 24th May 2013 to 9th June 2013
Venue:
- aL-ikhsaN Langkawi Duty Free Shopping, 64, Persiaran Putra, Pekan Kuah, 07000, Langkawi
- aL-ikhsaN Bakar Arang, no.25,25A,25B & 26,26A,26B, Jalan PPZ1, Pursat Perniagaan Zamrud, 08000, Sungai Petani, Kedah
- aL-ikhsaN Langkawi Duty Free Shopping , 1786 , Ground Floor, Jalan Teluk Wanjah, 05200 , Alor Setar , Kedah,

p/s Banyaknya Sale...sediakan duit je sure habis punyer...Selamat Shopping....

Tuesday, May 28, 2013

♥ MC For Today ♥

kali pertama MC untuk tahun ni....haiya tak leh nak kalahkan rekod daddy
daddy keje 8 tahun hanya MC 3 hari je....
Arini saya MC sebab Migraine.....start dari petang semalam lepas habis keje...
dia punyer nyut2 jangan cakap la, sampai dah tak leh nak pikir
saya mmg menghidap migraine sejak sekolah lagik until now
tapi dah lama tak kena rasanya, arini kena sbb stress yang melampau...

sbb dah dekat seminggu lebey keje banyak kat opis
ngadap komputer melebihi dari waktunya.....keje sampai malam, tu yang senang kena migraine
sy mmg tak leh terlalu stress sangat2 then tak leh berada ditempat yang terlalu panas
that why time lunch, kalo cuaca terlalu panas terik, sy mmg tak kuar dari opis
sy mmg tak minum caffeine like nescafe, kopi & yg sewaktu dgnnya...

 kalo minum je kafein ni mmg terus tangkap kat kepala la sakitnya....
ada sape2 yang menghidap Migraine jugak?
sy tak bergantung sangat kat ubat, ada sape2 nak share petua?

Monday, May 27, 2013

♥ Padini 3 Days Special ♥

Penat rasanya nak keje, 3 hari cuti kejenya pi jenjalan je
tak lekat langsung kat rumah, dah malam baru balik...
rasa lenguh kaki dok jalan sana sini...

Ari jumaat lepas saya terima sms dari Padini Concept Store
ada 3 days Special katanya
lepas je dapat sms, terus plan nak ke Padini pada keesokan harinya....
mula2 plan nak pi Padini kat Opis saya kat Ikano tu
tapi last2 kami ke Aeon BUkit Tinggi
1st time sampai...boley tahan besaq gak butik Padini Nya
bersebelahan dengan Brand Outlet, kalo kengkawan perasan BO mesti sebelah Padini kan
sbb BO & Padini satu company under Padini Holding...

so kami terjah ke Aeon Bukit tinggi....
berejam2 jgk la dok dalam butik Padini tu
plan nak cari baju T-Shirt untuk Damia je....
dah banyak baju T-Shirt dia yang tak leh pakai...



ni la hasil rembatannya...
semua pun RM9 sehelai...ada 8 helai semuanya
tak sempat nak rembat Skirt jeans, lg pun dah banyak tak de saiz...
dapat la baju rege murah kan, berbaloi2 membelinya

then semalam pi Padini kat Ikano, tapi tak de banyak choice baju bajan RM9 gini...
so akur la semalam tak rembat banyak2...next time kalo ada lagik leh la membeli...
anak baru sorang, leh la beli baju je kejenya...kalo ramai mau pokai....

igt baju bajan nak wat persiapan raya, sekalinya damia nak pakai plak baju tu....
gasak je la, nanti kalo ada rezeki kita beli lain ye, kalo tak pkai je balik mana yang ada...


saya yg suka brand Padini sampai jadi member Padini....

walaupun sale 3 days special dah habis, tapi sale biasa yang 70% still on going sampai 9 June 2013
so sape2 nak Pre Shopping raya, beli sikit2 leh pegi terjah k...

antara Padini yang ada baju untuk Kids

Queensbay Mall
Lot GF-62, Ground Floor
Queensbay Mall
100, Persiaran Bayan Indah
Penang
Malaysia
TEL : 04 - 643 8996
FAX : 04 - 643 8477
East Coast Mall
GF-12 & 13
Jalan Putra Square 6, Putra Square
25200 Kuantan
Pahang
Malaysia
TEL : 09-5609809
AEON Bukit Tinggi
Lot G51 & G52, AEON Bukit Tinggi Shopping Centre
No.1, Persiaran Batu Nilam 1/KS6
Bandar Bukit Tinggi 2
Selangor
Malaysia
TEL : 03 - 3326 2580 / 3326 2590
FAX : 03 - 3326 2585
AEON Bandaraya Melaka
Lot F33 1st Floor
No.2 Jalan Lagenda
Taman I-Lagenda
Melaka
Malaysia
TEL : 06 - 292 1989
FAX : 06 - 286 1989
1 Borneo Hypermall
G-100A, Ground Floor
1 Borneo Hypermall
Jalan Sulaiman
Sabah
Malaysia
TEL : 088-448122
FAX : 088-448123
City Square 
Lot M1-14-,24 & 24A Level 1
City Square Shopping Centre
108 Jalan Wong Ah Fook
Johor Bahru
Malaysia
TEL : 07 - 226 1877
FAX : 07 - 226 1886
Ikano Power Centre
G3 Ground Floor
No.2 Jalan PJU 7/2
Mutiara Damansara
Selangor
Malaysia
TEL : 03 - 7710 1711 / 7710 9711
FAX : 03 - 7710 3711
Dataran Pahlawan Melaka
BW-008 & BW-009 (Lower Floor)
Dataran Pahlawan Melaka
75000 Bandar Hilir Melaka
Melaka
Malaysia
TEL : 06 - 2811 090 / 06-2811 080
FAX : 06 - 281 1091
Paradigm Mall
Lot CF-03, Concourse Floor, Paradigm Mall
No. 1, Jalan SS7/26A, Kelana Jaya
47301 Petaling Jaya
Selangor
Malaysia
TEL : 03 - 7887 2778
FAX : 03 - 7887 2369
Setia City Mall
Lot UG-MM01, Setia City Mall
No. 7, Persiaran Setia Dagang
Bandar Setia Alam, Seksyen U13
Selangor
Malaysia
TEL : 03-3345 6110
FAX : 03-3345 6112
1 Utama
F331 One Utama Shopping Centre
Lebuh Bandar Utama
47800 Petaling Jaya
Selangor
Malaysia
TEL : 03 - 7727 5535/ 7722 3536
FAX : 03 - 7727 5536

♥ From Balqis To Damia ♥

Damia Nurin Balqis....


masa awal kelahiran balqis, saya panggil balqis "Aqish"...
oleh kerana nama panggilan yang kami panggil tu tidak memberikan ape2 makna yang baik untuk anak kesayangan kami....makanya kami telah menukar nama panggilan
"Aqish" kepada "Balqis"
rasanya sekitar tahun 2011 camtu baru start panggil nama "Balqis"...

Ok now slowly akan bertukar from Balqis to "Damia"....
eh kenapa plak nak tukar?
mmg masa kami menamakan balqis, kami cari makna yang baik untuk nama berkenaan yg membawa maksud

Damia Nurin Balqis
Cahaya Kebijaksanaan Seorang Puteri.....

saya ada terbaca entry blog nana mengenai maksud nama2 Islam...
then saya terus mengoggle untuk mengetahui lebey lanjut mengenai perkara berkenaan...
dalam entry Nana ada menyebut mengenai 

Nama-nama yang sering diganggu Jin

1. Balqis

2. Kistina/Qistina

3. Najwa

4. Zakuan
5. Batrisha
6. Erisha
7. Mazda

Ustaz Sharhan juga ada beri tahu kalau dah bagi nama-nama seperti ini perlukah untuk pergi jabatan pendaftaran untuk tukar nama? hehe, tidak sebenarnya, hanya tukar cara panggilan nama tersebut. Contoh jika nama Siti Najwa, panggil saja nama Siti.. jangan panggil Najwa.



Ustaz Sharhan jelaskan, nama seperti di atas memang mempunyai maksud yang baik/maksud yang indah, cuma dalam perubatan Islam nama-nama ini sering digunakan oleh Jin. – Wallahua’lam


tetapi selaku pengamal perubatan Islam (Ustaz Sharhan) dia lebih tahu kerana dia orang yang selalu berurusan dengan Jin , mungkin kenyataan beliau betul sebab kita tak ada ilmu berkaitan ini.. beliau lebih arif mengenainya, jadi kita perlulah menghormati pendangan beliau selalu pengamal perubatan Islam.


Menurut pandangan Ustaz Sharhan lagi lebih kurang 60%-70% orang yang datang berubat terkena penyakit misteri adalah bernama seperti di atas..

P/s: Nama-nama ini berdasarkan kajian dan pengalaman Ustaz Sharhan dalam mengendalikan kes dalam Perubatan Islam.


nana dapat artikal berkenaan melalui petikan Ustaz Sharhan...
kalo nak tengok kat Youtube pun boley

terima kasih kepada nana sbb wat entry ni, kalo tak mmg saya pun tak perasan benda ni....
oleh yang demikian, kami mengambil pendekatan
untuk menukar nama panggilan balqis dari "Balqis ke Damia"
bukankah nama panggilan "Damia" (Bijaksana) lebey molek maknanya....
kita seharusnya memanggil nama anak kita dengan nama yang memberi makna kerana ianya merupakan satu doa bila setiap kali kita memanggilnya

so from nama "Aqish" yang langsung tak memberi makna then risau plak kalo dalam perkataan arab ianya memberikan makna yang tidak baik, maka kami tukar ke "Balqis"....then oleh kerana Ustaz Sharhan mengatakan nama "Balqis" sering diganggu oleh Jin....makanya kami bertukar nama panggilan balqis kepada "Damia".....

Tak salahkan, mana yang elok kita ikut.....walaupun setakat ni tak de ape2 yang ganggu & ape2 perkara mistik yang terjadi pada damia....tapi kita amik pendekatan yang elok k....sbb nama balqis pun 3 patah perkataan...balqis pun dah start bahasakan diri dia "damia",
we all slowly membiasakan diri
dengan nama panggilan berkenaan....demi anak & untuk anak....

♥ Buang Yang Keruh Amik Yang Jernih ♥

3 hari cuti, selama 3 hari jugak berfikir...adakah betul keputusan mamy nak privatekan blog?
lalu datang seorang blogger yg bergelar "sifu" bagi saya
sbb saya mengenali beliau sejak mula saya aktif berblog & byk yang sy blajar dari beliau
beliau banyak menasihatkan saya, supaya tidak cepat mengalah
sebaliknya memaafkan & melupakan segala apa yang telah terjadi...

saya sbgai manusia biasa, akui mmg agak sukar untuk saya lupakan semua yg terjadi...
tapi tidak salah saya sebagai manusia biasa memaafkan seseorang itu atas ape yang terjadi...
mmg susah kita nak puaskan hati semua orang
sbb bukan semua orang suka ape yang kita tulis & kongsikan
sama jugak dengan orang yang berkarya menulis novel & artikal
bukan semua orang suka membacanya, ada jugak yang mencemuh....
tapi mereka teruskan juga untuk berkarya selagi masih ada pihak yang menerima....

Walaupun saya tak tau kenapa ada yang tak puas hati @ tak suka
disini saya memohon Sejuta Kemaafan seandainya selama saya berblog
entry saya ada mengundang rasa marah, tak puas hati & mengecilkan hati sape2
sesungguhnya susah untuk saya memuaskan hati semua orang
sbb saya tak tau ape yang orang suka & tak suka pasal entry saya ni...

Saya menulis lebey kepada untuk kenangan saya sekuarga
bukan niat nak riak, menunjuk2 atau sebagainya....
saya dah pun memaafkan individu berkenaan....
mungkin ada salah saya dimasa lampau, sehingga terjadinya perkara sebegini kepada saya...
saya tak nak bergaduh, atau bermasam muka dengan individu berkenaan
sbb bila saya dah sakit hati sgt2, lama2 saya akan jadi benci pada individu berkenaan
oleh itu, sebelum ianya bertukar menjadi benci lebey elok rasanya saya bersihkan hati & memaafkan individu berkenaan...dan saya jugak mengharapkan perkara yang sama kepada semua pembaca berkenaan, sape lah saya untuk menilai anda semua & sapa lah saya untuk menjatuhkan hukum keatas orang lain, sesungguhnya kita makin lama makin dewasa
harus berfikiran matang, harus menjaga setiap2 kata2 & penulisan kita
kadang2 melalui penulisan jugak boley mengguris hati orang lain....

Saya minta maaf ye kepada anda diluar sana, saya tau masih ramai lagik yg menyokong & memberi semangat untuk saya terus mengabadikan kenangan kami sekuarga diblog saya ni...
mohon sangat2 jgn la ada sape2 yang prejudis terhadap setiap ape jua yang ingin saya kongsikan...



p/s harap lepas ni tak de lagik sape2 yang prejudis dgn blog saya, hanya daddy tempat mengadu sampai daddy pun dah tak larat nak dengar, that why daddy suruh privatekan blog, kalo banyak sangat masalah yang timbul.....tapi jauh disudut hati sy sygkn blog saya....hanya inilah diari yang melengkapkan hidup saya bersama insan tersayang....

Monday, May 20, 2013

♥ My Special Card For Teachers - Genius Aulad ♥


Ari ni ada Teacher's Day Celebration kat School Balqis
Genius Aulad Subang Bestari
then ada "Teacher's Day Card Competition"...
last week dah dapat memo untuk competition tu...
gigih la mamy mencari bahan2 untuk wat card....
tak sempat nak print ape2 yang patut kat opis aritu sbb kebizian yang melanda...



anak dara yang xcited nak wat card...
mari kita mulakan...


ok dah siap untuk bahagian depan kad...


ni masa lom deco2 lagik...
kad ni sebesar A3....kira Giant Card la...


after deco2 bahagian dalamnya
dengan sedikit Poem untuk Teacher's
abaikan sticker Dibo yang byk kat kad tu k,
balqis sibuk nak lekat sticker Dibo dia..


punyer cantik anak dara ni menulis...
ni tulisan orang malas nak tulis, sbb dia dok sibuk nak gunting huruf + lekat sticker...






gigih mamy wat dengan balqis k...Akhirnya siap gak...
balqis happy betul la bila mamy watkan card tu...
sampul pun sebesar A3 jugak....
comot tol hasilnya...jadi la wat kenangan teacher's balqis
this year kan balqis last kat Genius Aulad...

ok then mamy sempat gak beli hadiah untuk teacher balqis...

ada 2 hadiah....



ni Butterfly BokMark & Love BookMark


then cawan "Happy Teacher's Day"....

hope teacher balqis suka dgn hadiah tak seberapa tapi ikhlas dari kami...
terima kasih atas segala tunjuk ajar selama ini
jasamu akan dikenang sampai bila2....
semoga menjadi guru yang terbaik mendidik anak bangsa....

Friday, May 17, 2013

♥ Untuk Chenta Hati ♥

Khas untuk Chenta hati....ini je pun yang mampu dibeli...
dah daddy jenis suka screen besaq kan...
b4 this daddy pakai Note 1, tapi ada sejarah hitam pasal hanset tu...


Note 1 dalam kenangan...

S2 - daddy belikan untuk mamy hadiah Hari Jadi last year
Ipad - daddy belikan untuk balqis hadiah hari jadi dia last year....

malas nak citer + malas nak dikenangkan...
so semenjak itu, daddy pakai hanset asal boley je
yang leh jawab sms & call je
puas mamy pujuk soh beli baru, tapi dek kerana luka yang dalam so tak nak beli sampai kesudah
so akhirnya mamy berniat untuk belikan untuk daddy....
hope daddy tak marah lah...




samsung NOTE II, tu je yang mampu beli & ni la hadiah paling mahal rasanya pernah beli untuk daddy.....mula2 igt nk beli S4, tapi dek kerana daddy mmg minat Note
so amik NOTE II je la....

mamy?masih setia dgn S2....pakai sampai rosak k
takde maknanya nak berganti2 selalu....pakai je ape yang ada....
rasa happy bila dapat menghadiahkan sesuatu untuk yang tersayang
slalu mamy je yang dapat hadiahkan.....
untuk chenta hati, tak payah tunggu hari special, bila2 pun leh bagi hadiahkan....

Thursday, May 16, 2013

♥ Selamat Hari Guru ♥


Kami guru Malaysia
Berikrar dan berjanji
Mendidik dan memimpin
Putera puteri negara kita

Pada Seri Paduka
Kami tumpahkan setia
Rukun Negara kita
Panduan hidup kami semua


Di bidang pembangunan
Kami tetap bersama
Membantu membina
Negara yang tercinta

Amanah yang diberi
Kami tak persiakan
Apa yang kami janji
Tunai tetap kami tunaikan

Di bidang pembangunan
Kami tetap bersama
Membantu membina
Negara yang tercinta

Amanah yang diberi
Kami tak persiakan
Apa yang kami janji
Tunai tetap kami tunaikan
Tunai tetap kami tunaikan



Ada sape2 igt lagu Guru Malaysia ni tak?
mamy until now masih igt lagik...
Terima Kasih diucapkan kepada semua guru atas segala jasa mendidik anak2 murid...jasamu dikenang hingga keakhirnya....

Tuesday, May 14, 2013

♥ Isu Power Bank ♥


Sape ada beli Power bank 
mamy ada baca satu isu pasal power bank
katanya banyak penipuan pasal Power bank ni...
ada yang kata tulis kat Power Bank 30000 MAH, tapi yang sebenarnya dalam tu cuma ada 5600 MAH
dan ada plak isu yang lagik dasyat, ada yang beli from China
then bila bukak casing power bank tu, dalamnya ada pasir....baca link kat bawah ni k...

mamy dah pernah beli power bank b4 this, ok je tapi kali ni nak beli lagik satu
thru online, tapi bila baca macam2 isu, jadi tak berani plak nak beli
daddy soh terus beli kat IT Outlet je....

ada sape2 pernah ada pengalaman jadi kes camni tak?mohon share kalo ada....

Monday, May 13, 2013

♥ Premier Travelers Palm Villa @ Golden Palm Tree Sepang - Part 2 ♥


Ok View pasal bilik plak k...
daddy dah pandai selindung, katanya rege bilik RM500++ je...padahal sebenarnya....
tak nak mamy bising katanya...Al maklumlah mamy ni jenis berjimat sikit, sayang duit...


RM615 semalam....yang RM557 untuk Travelers Palm Villa
dah balik rumah, mamy google baru tau kebenaran....rasa nak marah @ berterima kasih?
camne la mamy leh tak perasan langsung....
we all stay kat PREMIER TRAVELERS PALM VILLA 


ni gambo bilik yang we all sewa.....so nice bilik ni...ala2 pengantin baru gitu...


tada....masuk2 je bilik tempat pertama ynag anal dara carik adalah Katil....
siap cakap wah...cantiknya katil dia mamy....ada langsir lagik....


then ni pemandangan kat balcony....
ada kerusi + meja  untuk bersantai2 kat tepi laut gitu


selain tu anak dara dok sibuk bukak tv nak tengok kartun...


ada kerusi untuk berehat2


sangat syok ini katil....empuk tilam + bantalnya....
letak je kepala leh terus lena k...


mengintai dari tirai kamar.....ahaq....


atap resort k....dasar blogger gambo atap pun di snap2 nya....
pehni jangan ada plak statement plak kata amik gambo time bercuti adalah orang sakit mental....


wahai cermin sakti....happynya kami dapat stay kat sini...


ni mmg dah meroyan...dari pintu bilik sampai ke bilik air mamy snap2 k
wat kenangan dimasa akan datang
nak datang selalu idak la mampu, skali sekala merasa ape la salahnya kan.....


ok diantara toiletries yg disediakan...cam biasalah barang2nya..... 


ok ni tmpt shower....


meja sisi katil....


TV betul2 depan katil...






kejiranan sebelah.....


kejiranan depan rumah....


kejiranan sekeliling.....


resort 2 tingkat....


resort 1 tingkat....haq ni lagik mahal k RM800++ semalam....


kejiranan untuk orang kaya2 RM800++ & RM1k ++ semalam.....

ok tu je view untuk hotel k, banyak laggik gambo tapi tak larat nak upload lagik....
so kalo ada sape2 nak try bermalam + bercuti kat sini leh la ke website nya k...
http://www.goldenpalmtree.com/v2/

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.