Followers

Tuesday, August 27, 2013

♥ Dan Hasilnya Damia With Peplum - Hasil Sentuhan Air Tangan Mamynya ♥

Ni Peplum Asal Damia masa beli aritu....
pakai masa 1st raya....
kosong je kan peplumnya....tiba2 mamy rasa gatai tangan plak nak tambah aksesori peplum Damia 







ni la Peplum Damia after mamy jahit lace munga2 tu...










cantik tak Kak Ton.....
gigih mamynya dok jahit smpi kol 2 pagi k...
demi anak nak pakai utk Hari Raya + Birthday Celebration @ Genius Aulad Semalam....

jom layan lagik gambo damia...jgn sampai termuntah k...


















macam2 gaya ada....sampai tergelak2 mamy tengok gaya dia pose...
ikut suka dia je nak pose lagu mana
mamy dok layan je sampai damia kata STOP....

lace munge2 ni mamy beli RM10 dpt 2...
gigih menjahit utk anakanda terchinta....

p/s bz tol minggu ni, arini nk bg payslip kat staff....

Monday, August 26, 2013

♥ Peplum Damia - Tambah Aksesori Lace Munga2 ♥

Today ada Hari Raya + Birthday Celebration kat Genius Aulad Subang Bestari
so weekend aritu gigih la mamy beli lace ni utk tambah aksesori baju Damia...
anak dara dah pandai nak bergaya....


RM10 utk 2 lace...rege asal RM15...


mamy dok pikir nak wat gaya melintang @ memanjang....


2 lace ni dapat la wat kat pinggang baju tu blah depan
then kat bahagian tangan dpt wat penuh...
gigih mamynya jahit malam tu....anak dara tunggu mamy jahit sampai tertido dia
esok pagi bangun tengok baju dah siap bukan main happy dia....

seronok rasanya bila dapat happykan anak...
mamy ni tak de la kreatif sangat, tapi takat jahit biasa2 tu leh lagi la gigih nak wat...

esok mamy upload gambo hasilnya k...
lupa nak bawah memory card nak transfer ke PC....

p/s kemain suka Damia pakai peplum pagi tadi...siap bawak 2 balang kuih raya kat Genius Aulad....

♥ Fuyo....Pinky2 ♥


Hello Kitty lagik...
Kalo Damia tengok ni sure suka ni....soh daddy transform kete jadi camni....

p/s arini bz, nak update blog pun tak sempat...

Friday, August 23, 2013

♥ Our Pot Luck @ Office ♥

Arini Ad pot luck....kenyang makan....
masing2 sibuk nak bergambo....
Terlebey sudah...



Our Team....Finance Department....

p/s Ari Isnin nti citer k.....

Thursday, August 22, 2013

♥ Damia @ Iklan TV Astro Ria, Astro Prima & Astro Warna ♥

Mamynya terlebey happy....
semalam dapat info Iklan Damia kat Astro dah kuar....
mamy cepat2 tengok kat FB Elken
mmg dah announce iklan tu akan kuar by this week
Iklan tu akan kuar kat ASTRO RIA, ASTRO PRIMA & ASTRO WARNA


then pehtu cepat2 la tukar siaran tv...
tapi bila time iklan tu kuar, mamy tak perasan plak
daddy + damia yang perasan...
so tak sempat la nak rakam video utk iklan tu...



ni last scene iklan tu....
makcik pakai selendang ni mmg pandai berlakon k...
mmg menjadi wataknya... 


dapat snap2 pic je...
lepas habis iklan ni kat Astro baru we all dapat cd utk iklan ni...
see damia tengah minum air dalam iklan tu...

ada 2 scene masa shooting tu...
mamy tak tengok habis pun iklan ni
dapat tengok separuh je...

jadilahkan....nanti nak record wat kenangan utk damia dah besaq nanti...

kat bawah ni gambar damia shooting 1 minggu sebelum puasa aritu...


mak & anak2






cerita pasal shooting damia ni leh klik2 link kat bawah ni k



p/s Masa bulan posa aritu damia dapat Iklan Merdeka...shooting kat Penang...syg tak dapat join sbb ada hal time tu....tak pe kita tunggu rezeki lain plak k...

Wednesday, August 21, 2013

♥ Buah Hati Pengarang Jantung ♥

Weekend aritu pi kenduri...nak pi open house pun tak sempat
sbb banyak memenuhi permintaan rumah pengantin je...
kenduri kat Banting....



we all pi bawak sepupu Damia...
ada geng best sikit katanya....dah alang2 sepupu damia nak itot...
see yg girl 7 tahun, boy 8 tahun, Damia 6 tahun...
bertapa jauh beza saiz deme ni....damia ni size 4 tahun....
slalu jd adeq kesayangan sepupunya...


kalo ada geng, mmg damia susah nak berposing....


gambar ni utk tajuk kat atas tu k...
ni la buah hati pengarang jantung daddy
time ni ada batu dalam kasut....
daddy tolong kuarkan batu tu...
anak dara ni cerewet sikit...


dah tak mau pakai stoking....panas katanya...


haish...tak tutup kaki rapat plak...


my cute princess....
sebenarnya pakai baju kurung, tapi dek kerana minum milo dlm kete habis tumpah kat baju
sib baik ada sepersalinan baju...dah macam pengantin plak...


masing2 tak sabo nak makan, lapo katanya
tapi tuan rumah tgh berucap....


wee...dah kenyang kita balik k...pi kenduri lagi satu plak...

sabtu & ahad jadual full dgn kenduri...
this week plak jadual penuh ke rumah mak2 sedara mamy + daddy....
bila la ada turn nak beraya rumah kengkawan kan...
dah my mom set konvoi beramai2 raya rumah sanak saudara + open house sanak sedara....

p/s bila la nak weekend, this week penat tol rasanya....dok siapkan payroll minggu depan dah gaji, rasanya baru je wat gaji dah kena wat lagi....haish...tak baik ngeluh....sape tak suka gaji kan2...

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.