Followers

Monday, September 30, 2013

♥ Sebelum & Selepas - Muka Budak Majuk ♥

Muka budak majuk tak dapat baby doll...
sorry damia, sekali sekala beli tak pe, tp bukan selalu k...


majuk tak nak layan mamy...
soh senyum pun tak mau
*sila abaikan cara kurang sopan damia duduk tu*




ape sebenarnya yang Damia nak?


dia nak baby doll ni...
ni muka masa riang ria yg akhirnya bertukar jd muka mencuka...



dia nak kan salah satu doll ni...
tp satu pun mamy tak beli...
smpi nangis dia, tp mamy mamy tak beli jgk
bukan semua kehendak damia mamy kena turutkan...

Damia ckp "mamy tedekut, kalo daddy mesti belikn utk Damia, kuar dgn mamy smua pun tak leh beli"....majuk kejap je ni...pehtu dah ok balik...

rasa kesian pun ada, tp bagi mamy, lebey baik beli makanan dari dok beli toys je kejenya....

Friday, September 27, 2013

♥ Birthday Celebration with BFFO♥


Birthday girl yg dok tengah2 tu k...
dah basi pun birthday nya 
21 September aritu...








thankz all sudi celebrate.....

p/s minggu ni ke Penang, last week ke PD pun tak sompek nak citer lagik...

Thursday, September 26, 2013

♥ Aeon Member Day @ Mid Valley ♥






Summary: AEON is having its Mid Valley Member Day Sale now. It’s time for AEON Member to redeem the FREE RM10 & RM5 Vouchers with every purchase of RM100.
- FREE 200 Breakfast Sets ( Chocolate Muffin & Cold Nescafe ). Limited to 200 sets on first come first served basis and 1 set per customer only.
- FREE 500 AEON Member Points when you introduce a new AEON Member.
- You are welcome to bring along two friends.
- Terms and conditions apply.
- Call at 1300 803 535 for more enquiries.

Company: AEON Malaysia

Date: 26th September 2013 ( 9am to 11pm )
Venue:
AEON, Mid Valley Megamall, Mid Valley City, Kuala Lumpur

Wednesday, September 25, 2013

♥ Sekadar Berusaha & Tawakal ♥

Saje suka2 join contest Nestle....
hantar takat mana yang termampu
TQ sgt2 kt kgkwn opis yg sponser kampit maggie, Milo, Nescafe...
tak de la banyak mana pun mamy hantar borang
ada lagik yang hebat hntar sampai beratus2 borang...


ni gmbr masa 2nd batch
gmbr masa borang 1st batch lupa nak snap2



ni 3rd batch...


ni lom isi borang lagik utk 4th batch....
kwn2 opis yg bujang2 slalu mkn maggie rajin dok kumpulkan kampit maggi tu...TQ2


ni antara hadiah yang ditawarkan....


dan ini juga....


model tak berbayar kit kat....kit kat ni pun pop utk masuk contest tu...
mamy sekadar berusaha, menang atau tak berserah je...
mmg tau ramai lg yg hebat2 hntr byk borang dgn kuantiti yg byk...

TQ Mkck Cleaner opis yg tlg kumpulkan plastik MILO & Nescafe, 
TQ to Damia tlg makan Kit Kat, Minum Air Kotak Milo & Tin, Makan Ice Cream, Mkn Koko Krunch & Minum Air Bliss,
TQ to Asyu tolong makan Maggie & Minum Nescafe Tin,
TQ to Daddy tlg cakup Milo, makan Kit Kat & tolong Minum Nescafe Tin...
TQ kt Despatch opis tlg blikan stem

p/s today last day utk pos bagi kwsn yg berdekatan...tapi tak sure jgk la smpt smpi ke tak...
Good Luck utk semua...

Monday, September 23, 2013

♥ 2 BE Terbaru ♥


dapat 2 BE terbaru....suam2 kelaut BE nyapun
dah jarang update blog...
so dah ada BE kena la rajin2 update blog....nak kasi masyuk BE tu....

Friday, September 20, 2013

♥ Happy Birthday In Advance ♥

Esok 21 September 2013

Birthday mamy 


Semoga dipanjangkan umur utk melihat anak2 membersar & di murahkan rezeki


nak sweet jugak k...
Birthday yang ke 29....
tahun depan dah 3 series....

tapi ape ada pd angka kan....ha ha ha...

ok, hadiah birthday daddy dah bgtau nak bg ape
tahun ni no suprise...
ada sape2 leh teka ape hadiahnya?

sapa leh teka tepat dapat tudung bawal Aidijuma sehelai....
leh teka sekali je k...

dan klunya....
"jarang2 kot Birthday Girl dpt hadiah camtu"...

p/s leh teka sekali je k...

Wednesday, September 18, 2013

♥ Damia - Model Roti & Coklet ♥

Layan kerenah Damia...asal weekend je...mesti tanya...
Daddy....kita tak pegi mana2 ke...at least dia dapat pi playground kat Giant pun dah cukup suka...
so giant tu dah jadi tmpt lawatan kami time weekend...
this week nak bawak damia pi taman plak
dah lama tak pi taman...


model roti....kat sini pun jadi dia nak snap2
"mamy2 tolong amik gambar damia kat sini"...


nak peluk tak sampai
tu ari sabtu punyer citer...


ni citer ari Ahad plak...
jadi Model coklet kat Tesco...






mari2 ada sape mau beli...













segala mak nenek coklet  dia nak jadi modelnya...
rajin mamy dok melayan dia...
model tak berbayar....


p/s 21 Sept kian hampir.....

Tuesday, September 17, 2013

♥ Application Fotorus & PIC SAY Yg Cute ♥

 Dok lagut mamy upload pic pakai FOTORUS
sape2 yang pakai samsung @ yag seangkatan dgnnya
leh la download application ni k
sgt2 best sbb banyak frame yg cantik2
ada collage pic, ada pro edit gambo, ada InstaMag, Pic In Pic


ni la applicationnya....mamy dowanload dari palystore


see ada macam2 benda leh edit


ni contoh frame yang ada...tulisan kat frame tu pun leh tukar k...
leh letak nama sendiri...date pun leh tukar...
ada size biasa


ada lanscape


ada potrait


yang ni pun leh edit gakk...

dan hasilnya lepas mamy edit gambo

^




























^































^


tada......cantik tak...


ni plak from InstaMag Fotorus





cantik tak.....senang je nak editnya...
kalo nak lagi cantik kena pandai godek2 application tu...
mamy slalu edit gambo kat application ni
then bila nak letak tulisan kat gambar mamy pakai application PicSay


kat application ni leh wat tulisan yg cantik2
and leh wat word balloon...



dan hasilnya....










^







































^


tada....mamy edit from pic say....

so kengkawan kalo nak edit leh la try application ni...
FREE je kat Palystore k....

FOTORUS & PIC SAY.....

p/s this week super dupper bz nak siapkan payroll.....

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.