Followers

Tuesday, January 7, 2014

♥ Hari Orientasi Darjah 1 - Damia ♥

Carita dah basi, tapi mamy nak citer gak kat blog ni untuk kenangan damia dah besaq nanti...
ni hari orientasi untuk darjah satu masa 28 Dec 2013 aritu...
berdebar2 damia nak pi school sebenarnya, Almaklumlah dulu masa kat Genius Aulad kecik je kan...
tapi dia happy sebab ada ramai kawan yang dia kenal...


ok mula2 semua murid2 darjah satu kena berkumpul kat tapak perhimpunan...
sekolah damia ni ada darjah Satu sampai darjah 4 je...
pelajar tak ramai pun sbb sekolah ni sekolah baru...
sbb tu darjah 123 dapat sesi pagi...
tahun depan kalo darjah 5&6 pindah ke sekolah ni, maybe darjah 123 akan kena sesi petang...


damia barisan paling depan sekali..
almaklumlah datang awal pagi kan...
berkobar2 mamynya nak hantar damia pi sekolah...


ni koperasi sekolah...we all beli buku damia kat sini
masa 1st day tu pun dah dapat buku teks semua...
so tak payah murid2 bawak balik buku berat2...


ni rupa anak mamy yang dah 7 tahun..
cepat je masa berlalu...damia yang dulu baby dah meningkat ke alam remaja tak lama lagik
wah sebak plak rasanya...




cute tak saya...saya yang paling tecik molek kat dalam kelas saya...
damia pakai baju kurung pi sekolah rendah ni, hari Jumaat pakai tudung...
tak ramai pakai pinafore kat sekolah damia ni...less than 10 student yang pakai...
lebey ramai yang pakai baju kurung + bertudung
yang free hair pun tak ramai...bertapa bagus parent2 deme ni ajar anak pakai tudung dari umur darjah satu... 


ni la sekolah damia...tahun lepas dah bukak, tapi student tak ramai...
Alhamdulillah dapat sekolah dekat dengan rumah...
kalo jauh haru sikit nak kena naik van....

ok pasni kita sambung citer 1st day damia pi sekolah...

4 comments:

Rizziela said...

syoknyer sekolah dekat dgn rumah

Nafisa81 said...

akak dajah 1 dulu pakai pinafore sampai dajah 4...dulu dulu kann,...

eima said...

so comey damia ni tau .. dah big girl dah die ..d ah pi skool ....

good luck n all the best utk damia ..belajar rajin2

fieda said...

ok la sekolah dekat dgn umah..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.