Followers

Tuesday, January 7, 2014

♥ Si Comelicious Mamy ♥

Sila jangan termuntah dgn tajuk k, sape lagi nak puji kan...

Kejap je masa berlalu, this year damia dah 7 tahun...
Alhamdulillah persekolahan damia semuanya ok
teman sehari je, hari ke 2 skodeng dari jauh
hari ke 3 tak payah pi teman dah, hntr dpn pintu gate sekolah je
badan tecik tapi semangat bangat yang gitu....

ni pic time we all pi jenjalan PH aritu...
dah la tak mengfesyenkan anak dara ni...


BFF 4 ever & ever


damia in the house....


tak dapat beli menan, posing kat menan pun jadik la...



ni mmg aktiviti wajib bila jumpa cermin
mmg dari tecik perangainya suka tengok cermin....
pehtu suka pose dpn cermin
dok membayangkan diri ala2 princess gitu....


mendada tu yg tak tahan....dah besaq tak pose lagu tu k...



layan damia sesambil tunggu daddy beli kasut...







damia ni mmg layan je kalo mamy suruh dress up
selagi ape yag mamy soh pakai tu dia kenan, dia ok je
skirt kena dgn legging...kalo soh pakai skirt tak de legging mmg dia tak nak pakai 
dah besaq kan, pandai malu dah sekarang...

balik sekolah pot pet pot pet la dia dok citer pasal sekolah dia...
sekolah agama tak sempat nak snap2 pic
sbb sekolah agama start lmbt, mamy dah keje....
kalo nak harapkan daddy snap2 pic, mmg tak de maknanya la ......

4 comments:

Cik Puan Rara said...

stylonya damia~

::NureeN:: said...

cantik la baju damia..
mmg trend skrg pakai mcm tu kan..
anak2 buah pon sama tp drg laki la.. hehe
belajar rajin2 yerr damia

eima said...

pandai mami dressup die ... ai sempoi2 je ank dara ai tu ...sbb mak die pun sempoi je

Zura@Iwan said...

mmg comey mia ni..
dressing pon cute je..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.