Followers

Thursday, March 13, 2014

♥ Our Holiday @ Avilion Admiral Cove PD ♥

Ok sambung ke pagi keesokan harinya
awal pagi damia dah bangun sbb mlm tu mamy dah pesan kalo nak mandi pool & beach kena bangun awal


secawan jus jambu
cam biasa, wlpn byk menu bfast
damia mmg jenis susah nak suruh mkn...


ni menu mamy
daddy nya tak smpt nak snap2


kami makan kat area luar hotel tu...kat coridor hotel
sambil tengok laut...


damia yg dah sibuk pakai jacket tak sabar nak mandi pool


tak sempat nak tukar swimming suit dah sibuk nak pakai live jacket


akhirnya damia makan buah je pagi tu...






ok pool time....
lepas puas berendam....
pi beach plak korek2 pasir



dengan geng semalam jgk
terserempak deme kat pantai




happy damia dpt korek2 pasir...


now pakai swimming suit ni nak pakai skali dengan legging
cekci katanya kalo tak pakai legging tu
soh mamy beli swimming suit lengan pnjg n labuh...
nti kita cari ye,slalu kalo jumpa sure tak ngam dengan size badan damia....


dok tepi beach smpi kol 10.00pg...

p/s Damia dh start kelas Islamic & Tahfiz this month....Alhamdulillah dia suka, semoga menjadi anak yg solehah....then next month start kelas swimming plak....selagi mampu berikan yg terbaik, kami berikan......Alhamdulillah...

3 comments:

Eliss Mie said...

bestnya damia holiday yer. cukup ke buah tu. kalau auntie mau lapar tu..hihihi

Fai CeritaCinta said...

fai pun plan nak hantar Adam belajar swimming bila dia dah besar nanti..

auntie doakan semoga Damin membesar menjadi anak yg solehah ye sayang. inshaaAllah...

Gieyana said...

Alhamdulillah..lama x singgah sini. Damia dh nmpak more to uols..:)

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.