Followers

Monday, May 19, 2014

♥ Holiday @ Langkawi - 05 April - 7 April 2014 - (Chalet) Part 2 ♥

Sambung balik citer Holiday yg dah basi ni...
masa we all pegi langkawi, kami stay kat Dawn Langkawi Chalet...
Chalet ni dalam 10 minit ke Airport & 1/2 jam ke Pekan kuah...
bg mamy best gak dok chalet ni
ada pool yg paling penting sekali utk damia berendam...






damia posing dpn Chalet Dawn Langkawi...


ni la poolnya
besaq gak....
ada tmpt utk kanak2 & ornag dewasa




ni antara chalet2 yang ada...





yg besaq ni Villa
sesuai untuk yg cuti bersama keluarga beramai2...


ni bilik chalet kami...








ni plak gambar dalam chalet...

RM130 satu malam...
nak balik airport pun senang sbb dekat je...
so sape2 yang nak try stay kat chalet ni leh la ke websitenya

@

p/s bz sesangat la ni, rindu nak update blog mcm biasa....

2 comments:

Nana said...

menarik chalet ada swiming pool

Ezna said...

cerianya warna chalet ni!

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.