Followers

Thursday, July 17, 2014

♥ Tak de Sopink Raya....Sob Sob Sob ♥

Tahun ni  mamy tak galak nyoping...
pecaya tak?sila la pecaya k
b4 this pi Sogo, balik beli Susu Enfa damia je k...
last week we all balik kampung daddy...
happy sgt la balik kampung daddy
mamy mmg suka k...sbb dapat merasa perjalanan balik kampung
then leh ke Penang...

Kami balik Jumaat malam...
Sabtu tu kami ke Penang
konon2 nak cari baju melayu daddy....



seawal 8pg kami dah kuar rumah x sampai setengah jam dah smpai kat Penang
shopping mall pun tak bukak lagik...
gigih pi awal takut susah nak cari parking
so plan mula2 igt nak naik jambatan Penang je
disebabkan smpai awal, so we all naik Feri...

damia happy la, dia bukan panggil feri, damia panggil sampan besaq...


ok Q time.....
mmg tak banyak kete time ni
slalunya line panjang giler smpi tak kose nak beratoq...


this time bawak MIL skali...
pi sopink kat Penang...
siap bawak botol air spare takut damia dah penat berjalan then nak berbuka plak nti...


1st we all pi Queensbay Mall....
parking kosong k....tak payah nak rebut2
Mall x bukak lagi we all dah sampai
gigih k...

tp akhirnya tak de sopink ape2 pun
belikan handbag utl MIL je....
lepas tu pi Gurney Plaza...
pusing pyer pusing dapat la handbag mamy..
tu pun setelah pening nak pilih...

tu je la yg kami beli...
tahun ni mmg mamy tak sopink baju damia pun
pakai je mana yg ada...
lgpun ada beberapa lai baju damia yg lom pakai lg...
jln la Padini wat sale....takut tergugat iman plak nti...

kasut damia bli sepasang je...
damia pnyer smua dah settle
tinggal mamy & daddy je....
jenuh dah cari tp x dak yg kenan, kalo tak dak gak
pakai je la baju kurung yang ada...
tema pun dah caca merba...
kejap warna ni, kejap warna tu....

p/s Weekend ni my mom ajak pi Mydin....mamy nak pi jalan TAR blah malam, tutup kol berapa ye...ada sape2 tau tak...

3 comments:

Nana said...

kita penah g jalan tar kul 3,4 pagi tak tau la kul bape diorg ttp hehee

eima said...

kami pun biasa2 je ... aku kan tak suka sopin ,... hihi

syawalsimpsons said...

sue pon tak da soping sgt2 pon

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.