Followers

Tuesday, August 26, 2014

♥ Parking Punyer Citer ♥

Mamy jarang sopink sorang2 unless emergency
slalu mesti pi dgn daddy, sbb daddy mmg tak allowed mamy pi sopink sendiri
takut jadi kes lupa parking kete kat mana...
pernah jadi k....

b4 this pi sorang2 nak cepat pnyer pasal
bajet cam igt parking kat mana
tapi akhirnya menggagau mencari kete
tingkat berapa pun tak igt, tiang mana pun tak igt
dan akhirnya tpn daddy tnya camne nak wat
then last skali daddy soh pi cari balik pintu mula2 masuk sopink mall
then kuar balik ikut pintu tu
sure akan jumpa parking kete kat mana....

lepas kes tu, now kalo pi sopink sorang2 mmg mamy snap2 pic parking kete
at least kalo tak igt tgkt brp, ada gambo tiang ni pun ok gak
leh tnya org kan...
kalo pi sopnk dgn daddy mmg tak risau la, sbb daddy mmg 100% dia igt pnyer...


tapi orang dok pandang la nape la ornag ni pi snap2 pic tiang tu...
ni semua kes takut lupa...
kalo adeq mamy, dia slalu bawak buku note tecik dia
bila paking kat mana2, dia akan tulis nombor tiang, tingkat berapa
kalo takat mall tecik2 tu x da mslh
kalo besaq & memusing susah sikit
b4 this pernah sesat parking kat Paradigm Mall....rasa nak nangis cari parking
time tu pi dgn my mom & my dad....

kengkawan pernah jadi camni tak?

4 comments:

Masya said...

pernah.. tp pergi dgn kwn, kwn yg bwk kereta adehhh tobat rasanya nak parking kat dlm bgnan alam sentral huhuhuhu

eima said...

anje rasa nye semua org penah buat la amik gambar tiang parking.... ape nk dimalu ...standard la klu pasaraya besar .. tambah2 midveli tu lgi ssh nk cari

Iela Fazielah said...

ila pun pernah... mmg dah jadi tebiat parking je mesti snap gmabr.. dulu pernah kena gak....

Petak Bunga said...

selalu snap tmpat parking..
lupa mna parking gak..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.