Followers

Monday, September 22, 2014

♥ Add in Head Rest Monitor ♥

Aritu we all add in Monitor Head Rest kat kete daddy
b4 this pasang Roof Panel Monitor kat kete mamy
that time mmg tak terpikir pun leh rosakkan roof tu
this time we all decide tak nak letak kat roof
sbb diorng akan tebuk lubang kat roof tu, tp tak de la sampai tembus ke bumbung
last time tak terpikir nak pkai head rest monitor ni
so this time try psg head rest monitor....

mcm biasa pasang kat kedai kete are Kl Festival City tu...
kejap je diorng pasang tak smpi 1/2 jam...



tada dah pasang, senang sikit damia leh baring2 tengok TV
kalo time balik kampung tak de la borink...






ni kat dalam kete mamy Roof Monitor
tak berapa ok  sbb lama2 dia akan loose...
then asyik kena tolak je monitor tu
now dah ketatkn skru tu...

total we all pasang Head Rest Monitor tu RM350 rasanya sepasang

2 comments:

eima said...

ok la bgs utk damia ...

utk fahim dulu dah lama dah pasang ...tenang sikit dlm keta klu ade hiburan utk anak2 time berjalan jauh .. janji kena beli DVD baru slalu yg besh

syawalsimpsons said...

Rm350 tu sepasang ke...ke satu head

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.