Followers

Friday, May 23, 2014

♥ Poney Explosive Sale - SACC Mall! (23-May-2014 To 01-Jun-2014) ♥


Merchant / Brand :

Poney

 

Location :
Level 1, SACC Mall, Shah Alam
Jalan Perbadanan 14/9, 40000 Shah Alam, Selangor


Summary :
Price from RM5!! 

Our best styles from RM5 starts soon. In 4 days time! 
Just the right period to shop for Father's Day and Hari Raya. 


Monday, May 19, 2014

♥ Holiday @ Langkawi - 05 April - 7 April 2014 - (Chalet) Part 2 ♥

Sambung balik citer Holiday yg dah basi ni...
masa we all pegi langkawi, kami stay kat Dawn Langkawi Chalet...
Chalet ni dalam 10 minit ke Airport & 1/2 jam ke Pekan kuah...
bg mamy best gak dok chalet ni
ada pool yg paling penting sekali utk damia berendam...






damia posing dpn Chalet Dawn Langkawi...


ni la poolnya
besaq gak....
ada tmpt utk kanak2 & ornag dewasa




ni antara chalet2 yang ada...





yg besaq ni Villa
sesuai untuk yg cuti bersama keluarga beramai2...


ni bilik chalet kami...








ni plak gambar dalam chalet...

RM130 satu malam...
nak balik airport pun senang sbb dekat je...
so sape2 yang nak try stay kat chalet ni leh la ke websitenya

@

p/s bz sesangat la ni, rindu nak update blog mcm biasa....

Friday, May 9, 2014

♥ Stroller Super SALE ♥

Sape2 nak beli stroller, leh la terjah k...
mamy pengguna tegar Quinny...
mmg minat sesangat design nya...
b4 this damia pakai Quinny Zapp...
tp dah letgo sbb seat tak leh recline 
then mamy beli Quinny Xtra 2.0




mula2 mamy beli Quinny Xtra 2.0 Red Rumours  


tp disebabkan tak puas hati dgn dealer stroller berkenaan...
tak habaq mai awal2 stroller dia from US...
mamy mmg aim Quinny from UK...
sbb masalah waranty
pakai 1 minggu je pehtu mamy letgo balik
damia mmg suka tido kalo pi sopink...


then latest mamy beli 
Quinny Xtra 2.0 Red Denim...
wranty from UK...
wranty 2y...
frame hitam...mula2 frame silver biasa...



dalam tu damia k...bila dia dok tgk ipad
mamy tutup dgn kain then dok facing ke mamy
sng nak monitor...


umur damia 7y...tp damia malas nak jalan...
then we all mmg prefer damia naik stroller
sbb kalo dia dok dalam stroller, dari start pi sopink smpi masuk semula dalam kete
mmg damia tak kan turun dari stroller
so senang nak monitor tak de la dia merayau...

ramai yg tnya "damia 7y dok dlm stroller lg"...bg mamy tak de masalahnya...
lg senang nak monitor k...dia dok diam je dlm tu
berat damia 14kg. stroller ni leh carry sampai 25kg....
so mmg valid lg utk damia pakai
umur je 7y, tp size badan 4y....

later mamy citer pasal Quinny ni k....
ada beberapa info yg kengkawan perlu tau b4 beli...

p/s dah lama tak update blog...

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.