Followers

Monday, January 12, 2015

♥ Aeon Taiping - Playground & Damia Tak Dpt Dipisahkan ♥

Citer tahun lepas gak ni
balik kmpg daddy we all pi Aeon Taiping...
baru je bukak....
Playground & anak dara ni mmg tak dapat dipisahkan....
main kat Molly Fantasy RM10 per entry
main sampai lebam, mamy oun naik ngantok tggu damia main...
kemain happy sbb tak ramai orang, kalo kat KL harus la ramai orang
nak main pun tak syok
next time kita datang lagi k...














umur je meningkat, badan maintain as usual....

hari ni mamy cuti, so byk masa nak update blog, so nak siap draf utk seminggu...
blog ni akan kembali aktif seperti biasa....

2 comments:

MRS. K ^ibuhadifhessa^ said...

baru 2 kali pi jusco tepen

aisy haiqal said...

sama dengan kat jusco jb...tapi kat sini mahal skit.. rm15

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.