Followers

Monday, January 12, 2015

♥ Hadiah Birthday Damia 13 October 2014 ♥

Birthday tahun lepas, tahun ni baru nak citer....
mamy dah kelaut dalam sesangat nak udpate blog la ni...
ok citer pasal Birthday damia yg ke 7 tahun lepas
dah lama request nak rumah untuk barbie doll katanya....
dulu pi Penang ada jumpa rumah doll house ni kat Parkson
tapi kat KL ssg sgt nak cari doll house ni
sbb kebanyakan parkson tak juai
pusing punyer pusing
last2 jumpa kat parkson Rawang.....


ni rumah contoh....dah mcm nak beli rumah plak


then lepas byr sesi pasang memasang pun bermula....

dah tak sabo benar nak bawak bali doll house tu








ok dah siap, kalo kat Toy Ur Us price almost cecah RM800++ gitu
mak pak tak mampu nak
so beli yg ni jela RM200++ camtu....

Happy Belated Birthday Sayang mamy
Mamy Luv U So Much....Luv u deep2...

kenangan utk Damia dimasa akan datang, tahun ni azam nak update blog semual...cayok2

2 comments:

Suliana said...

salam anje.. lama tak singgah sini.. macaam dah lama tak update blog ye. hepi belated bday damia...

ch@ said...

Salam Anje, ma'ai lama sungguh i tak dtg sini. Anak dara Anje dah besar. Sihat tak?

Damia, besarnya rumah awak. ini dpt kat sini mmg tak sempat sampai esokla jwb nya. punah. semua hendak duduk dlm tu walaupun notice utk barbie doll shj.

happy belated birthday damia.

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.