Followers

Thursday, September 17, 2015

♥ DISNEY School's OUT - Damia Meet Sophia The 1st Princess In Real ♥

throwback lagi ye
blog ni tak habis citer pasai throwback je
sbb dah banyak sgt2 citer pending
last time dapat invitation untuk join Event Disney School's Out
cam biasa mmg semua budak2 teruja & happy bila dpt berjumpa dgn kartun peberet memasing
tak kurang dengan damia...
ada banyak gak games untuk kids, then setiap games ada gift
lagi la kids suka kan...
que leh tahan panjang jgk la, berkat kesabaran que, dapat lah merasa main smua games yang ada
ok jom layan pic 



muka ada sikit masam sbb kena beratur panjang
sabar ye anak, satgi leh main games & bergambar dengan Sophia


gegirl mesti teruja bila nampak maskot Sophia ni kat atas pentas...
memasing tak sabo nak tunggu turn bergambar dengan Sophia kartun kegemaran gegirl




usah kata budak, mamy pun suka k




Sophia, you're so pretty





ok sampai lah turn damia plak
bergambar dgn Sophia
macam tetakut je Damia ni...




ok now kita beratur untuk que main games plak


ni pun salah satu kartun peberet damia


ada Jack & Netherlands Pirate, Hulk Smash




lupa nak snap pic girt yang damia dapat
tapi yang bestnya mamy jawab survey then dapat recyle bag gambar 
Phenias & Ferb

ok tu je untuk citer Disney Event School's Out....

No comments:

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.