Followers

Tuesday, September 15, 2015

♥ Event DUGRO Food Art Workshop With Anis Nabilah @ Young Chefs Academy - Part II ♥

oOk sambungan dari Part I
kami sampai sebelem event start, Alhamdulillah sbb slalu je smpi lmbt sbb mamy salah tengok timing
sib baik senang jgk la nak cari lokasi event ni...
masuk2 je dalam tmpt cooking class ni, damia dah teruja sangat2 la
kami di pelawa untuk sarapan pagi dulu....


as usual kasi posing dulu...


at registration counter


damia tengah minum air smoothies strawberry 


Damia dgn Iris anak Mummy Ayu
Damia umur 8 Tahun, Iris 7 Tahun
tinggi tol Iris...comel cam super model


ok registration time....tak sangka terjumpa X opismate mamy dgn wife & anak2nya



dah tak sabo damia nak main masak2
kat belakang tu Tasha From Bananan Squad...
pehni glamour kejap la kami masuk dalam banana squad Tv3 koi 10.30pg ari Sabtu ye
nanti mamy share videonya



Mamy + Damia...


3 of us
Mummy Ayu, Mamy & Nana
bersama dgn anak dara masing2


sebelum staff kita posim dulu...
sonot dapat apron Dugro tu
igtkan kena plgkan balik
rupanya leh amik terus bawak balik


see gigih anak dara tak sabo nak start



mamy yang pro ajar damia
cewah2
jom kita wan bentuk star pakai nasi goreng



yey dpt 3 star
ok kita hias star2 tu dgn seaweed 



tada...ni la hasilnya
2 senyum, satu sad


gigih punyer gigih wat bento damia
dan inilah hasilnya...
sangat cute kan bekal dugro tu
mamy suka sngat2 now jadi bekal harian Damia ke sekolah


like mother like daughter


Sesi photo bersama hasil bentonya
photographer soh damia action minum je
tapi damia minum sampai habis
mmg jenis suka minum susu



time ni sesi bergambar & penyampaian Sijil & cenderhati kepada semua blogger yg join


Yey damia dapt Sijil
wow kecik2 lagi dah dapat sijil cooking2


Tahniah Damia, mamy so proud of you


Damia bersama goodies bagnya....
pastu kami dijemput untuk makan2



then bergambar dengan blogger Glamour
Ayu Rafikah....

ok nak up pic gambo bento damia slalu bawak pi skolah





ni diantara hasil air tangan mamy untuk damia tersayang
ari2 mamy bangun kol 5.30 pg untuk siapkan bekal damia...

mamy sangat2 hanppy sebab damia mkn makan hasil air tangan mamy
Alhamdulillah takat ni tak pernah la membeli kat kantin sekolah...

ok more info lagi untuk Dugro Event kali ni

Garis Panduan Pemakanan Malaysia untuk Kanak-kanak dan Remaja mengesyorkan kanak-kanak mengambil dua hingga tiga hidangan susu dan produk susu untuk melengkapkan diet harian kanak-kanak. Jadi ibu-ibu juga boleh melengkapi keperluan nutrisi anak-anak mereka dengan susu untuk membesar. Dugro® 5 NUTRI dirumus dengan 100% lebih* DHA, prebiotik lcFOS untuk membantu kesihatan sistem penghadaman yang baik serta protein, kalsium dan vitamin A untuk menyokong pertumbuhan dan perkembangan menyeluruh kanak-kanak.
*berbanding dengan rumusan sebelumnya

Dugro® memahami bahawa ibu-ibu sentiasa mahukan yang terbaik untuk anak-anak mereka. Justeru itu, kempen ‘Lebih Lagi Nutrisi Dugro®’ bertujuan untuk menggalakkan ibu-ibu dan anak-anak mereka menggunakan kreativiti dalam menyediakan hidangan yang berkhasiat untuk memupuk tabiat pemakanan yang sihat sejak kecil.  

p/s ok entry akan bersambung lagi dalam Part III bila mamy & damia masuk News Paper + TV (banana Squad + Nasi Lemak Kopi O) untuk event Dugro ni...

No comments:

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.