Followers

Thursday, September 17, 2015

♥ Jusco Taiping @ Fear Factor Kids Challenge ♥

Last time kami lik kampung daddy
sempat la melawat kawasan ada JJ baru buak kat Taiping
best2 dah ada JJ kat Taiping
ni 1st time pi bawak MIL skali


cam biasa, kalo x singgah playground mmg tak sah
kasi chance la dia nak main....


ada block....time damia main ni tak berapa ramai budak2
soh tak de la berebut mainan
sebab damia jenis tak pandai nak berebut
mmg slalu kena buli je




ni kat Flower shop
konon2 dia menjual bunga


siram bunga siram bunga ulat datang katak lompat...ha ha ha ha



weeeeeee....







ok time up, let go princess


then masa kami turun ke G
damia nak try memanjat ni
tak ingat dah ape namanya ye


tengok muka pun dah tau dia takut
tak berani nak langkah dari satu tali ke satu tali





ape laie daddy tolong la
sblm join tu mamy dah tnya, berani ke main
katanya berani



pastu masa untuk climbing up....
mamy tengok dari jauh cam seriau je
tadi yang meniti tali pun tak berani
ni kalo memanjat camne la gamakny


ni bantu oleh staff yang ada


damia kena panjat smpi atas then bunyikan loceng kat blah atas skali tu


tak sangka dia berani jgk rupanya smpi ke atas




ok dah smpi loceng tu leh turun smula



good job damia...mamy proud of you....
next time kalo ada lg event camni
kita try lagi ye...
leh bina tahap keyakinan & keberanian kanak2....

p/s pulun mamy update blog sehari 5 entry, cayok2...

No comments:

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.