Followers

Tuesday, September 22, 2015

♥ NinjaGo @ The Curve ♥

LEGO NinjaGo Battle Dojo
Venue: Concourse, The Curve Mutiara Damansara, Selangor
Date: 16 to 27 September 2015
Time: 10am to 10pm

Lego - Ninjago Battle Dojo
Exciting Games and more
- Meet & Greet with Kai, Ninjago Battle Dojo, Ninjago Movie Theater, Play Table and many more





sesambil u all pi NinjaGo kat The Curve
kengkawan leh join contest yang sedang berlangsung
butiran seperti berikut

Instagram contest "What's Your Favorite Ninja Moves".
1. Berikan gaya aksi Ninjago terbaik korang wajib disertakan caption:
"I want to win a ‪#‎LEGONinjagoMy‬ gift hamper from LEGO Malaysia. Here's my ‪#‎MoveLikeANinjago‬!".
2. Hantar sebanyak mungkin penyertaan dengan gaya paling kreatif watak Ninjago sama gambar atau video. Rujuk [CONTOH] gambar.
3. Markah tambahan untuk penyertaan memakai kostum Ninja atau menggunakan produk LEGO.
3 pemenang paling kreatif akan menerima hamper LEGO Ninjago bernilai RM600.
Tempoh peraduan Instagram contest: bermula 16 - 27 Sept, 11.59pm.
Jom hantar gambar terbaik Ninjago!!!




so kami pun amik peluang yang ada untuk bergambar




then cam biasa damia mesti nak main lego
lego kat rumah tak nak main
sibuk nak main lego kat sini
jom tengok ape hasil yang damia wat



tada, damia wat kete, ni kete daddy katanya




x dpt nak bygkan lg ape benda yang damia tengah wat tu


then ada acara pertunjukan & bergambar dengan NinjaGo jgk 
tapi damia dah kemaruk nak main lego
dia tak nak bergmabar langsung


tada...dah siap pun hasil kretiviti damia


kasi close up sikit
ni garaj untuk kete daddy katanya





satu kete daddy, satu kete mamy


imiginasi & kretiviti kanak2


ada kolam renang skali k
pastu yang kelabu blah atas tu CCTV katanya...
ha ha ha....dasyat2


peace, damia & hasil legonya
damia ni mmg jenis penakut tol
dia tengah main orang lain amik mainan yang dia dah wat
dia leh dok diam je, end up panggil mamy dok sebelah
katanya kalo mamy dok sebelah orang lain tak berani nak amik mainan dia
bukan dia sendiri nak pertahankan mainan dia....





dekat sejam lebey dok kat sini
tak pe la kasi chance kata cuti sekolah kan
so kasi la dia main puas2
lagipun cuti sekolah kali ni x da pi holiday kemana2 pun sian damia

masa mula2 main Lego ni katanya x mau pi Playground
tapi skalinya lepas habis main dia ajak pi playground la plak
ok kita sambung next entry 

Damia @ PlayGround Smaland Ikea...

No comments:

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.