Followers

Monday, September 21, 2015

♥ Our Holiday TO JB - Hotel Review @ KSL HOTEL JB (Part I) ♥

Last time we all pi bercuti ke JB
wat pertaman kalinya mamy sampai ke JB
nama je duduk malaysia dah berpuluh tahun
tapi bnukan semua negeri mamy pernha pi pun....
Daddy planning last minit pi JB ni
Holiday yg tak dirancang
tapi menjadi plak planning nya

we all stayed kat




KSL CITY HOTEL


kami Stay kat KSL Hotel
ok jom review Hotel


toiletries hotel... 


shower room


cam biasa, kami booking Superior Room


katil King


tuannya lom start rasmi lg, tp si anak patung damia dah rasmi baring kat atas katil tu




view dari pintu bilik






hotel ni dalam shopink mall


ape yang best hotel ni?
jom tengok pic berikutnya







*





















*




























*


sbb Theme Parknya best
mmg kid seronok & enjoy sgt2


kalo u all stay hotel, so masuk Theme Park tak payah
kalo x stay harganya seperti dibawah


mas anak masuk bgtau nombor bilik n room card


Dino kat sini mmg Alive
mmg bergerak2 sambil kuarkan bunyi suara Dino


ada banyak Dino kat Theme Park tu
then ada penerangan mengenai Dino tu
so kid leh baca utk mengetahui sejarah Dino


Ni bahagian entrance nya


ni view dari bilik hotel




damia pnyer seronok x payah cakap la
kid kan mmg suka main air



dan kecut tangan sampai menggeletar baru nak kuar dari pool
kalo dak sakan berendam je kejenya




ni la yang mamy ckp tadi, sedikit penerangan mengenai asal usul Dino
kira bagus jugak la anak2 kita leh lebih mengenali kisah Dino



daddy layan anak dara mandi 


anak dara ni mmg sokmo penakut
org lain kemain suka air baldi tu
dia plak leh takut



ok tu alkisah Theme Park di hari pertama
kami kurang pi jenjalan
sbb Holiday kali ni plan utk berehat2 sambil bagi damia happy...

time ni x ramai orang, lg pun theme parknya besar giler
so tak de la crowded sangat kid nak main...
float leh sewa kat kaunter masuk tadi

p/s sambung next entry

1 comment:

Ayu Ayunie said...

ala.. bestnya.... seronoknya tgk.

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.