Followers

Wednesday, September 16, 2015

♥ Part 3 Cuti2 @ Golden Palm Tree Sepang ♥

lagi satu Citer Vacation pending kat Draf
Vacation tahun 2013....wooottt woooottt
 5/9/2013
masa booking ni dalam 1 bulan sebelum date kami pi holiday
then lagi 3 minggu nak holiday
damia kena chicken pox plak
kesian kat dia, tak puas cuti2 time tu
kena menyorokkan diri tak leh bercampur dgn orang
x leh mandi pool
dah booking tak leh cancel plak tu
haish nasib badan x rezeki so ON je la holiday masa tu...

jom tengok pic2 yang sempat mamy snap2


Like daddy Like Daughter



view time nak senja kala...
kami check in pun lambat dalam kol 5 lebey camtu


sampai2 je damia teruja bangat tengok resort ni


tengok muka damia yang masih ada kesan Chicken Pox...



kami naik tram untuk ke bilik
sbb nak ke bilik agak jauh jgk la
dgn bag lagi
sebab kami stay kat belah pelepah
oh ya resort ni kat atas air gambar pelepah pokok kelapa





sempat ke persisiran pantai kejap bagi menunaikan hasrat Damia nak main pasir korek2


dulu dia la budak yang geli pasir,
now dah suka main pasir plak





korek jangan tak korek










kita pose sat b4 pi Dinner



percutian kali ni terbatas sikit sbb damia baru baik dari chicken pox
so kurang aktiviti kat luar
kami banyak rest kat dalam bilik je

untuk citer Part 1 & 2 mamy dah pernah citer before ni, sape nak cari sumber rujukan leh sear ya

No comments:

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.