Followers

Monday, September 21, 2015

♥ PlayDoh Shape A Colorful Community ♥

It's Playdoh Time....
ok arini dah review PlayDoh Shape A Colorful Community
aritu ada dapat playdoh untuk blogger review...

Kuala Lumpur, 14 September 2015: Imaginasi sihat memainkan peranan penting dalam pembelajaran kanak-kanak. Selama lebih 50 tahun, PLAY-DOH telah memberi inspirasi kepada kanak-kanak untuk bermain, mencipta, eksperimen dan mengukir ciptaan unik tersendiri.


Ini menjadikan Bulan PLAY-DOH yang julung kali diadakan suatu berita yang amat meenarik buat semua.So take note yer parents, starting on 21st to 27th Sept, di Ground Floor, Highstreet 1 Utama, kanak-kanak dan orang dewasa juga berpeluang menghasilkan karya terbaik mereka yang berilhamkan Malaysia dari Play Doh,  tak kisah la design apa pon yang korang nak buat, HARUS bertemakan Malaysia.


Di samping tu, kita juga berpeluang untuk mencipta rekod baru dalam The Malaysia Book of Records untuk menghasilkan ukiran play doh yang paling banyak dalam temph satu hari iaitu pada 26 September 2015 (Sabtu).Jom parents kita memeriah kan event ni yang akan berlangsung di One Utama. Kids boleh enjoy and creates their imaginations into reality by making the sculture with play doh.And to make it more interesting, parents and kids can start to create 

"Membina Komunite Ceria" dengan menggunakan tips di bawah:

Langkah 1:


 Bekerjasama sebagai pasukan bersama anak anda
 untuk membayangkan apa yang dapat mewakili Malaysia
 dengan paling tepat dan positif. 
Anda boleh melakarkan idea tersebut menggunakan pen penanda berwarna-warni, 
pensil warna atau krayon.

Langkah 2: 
Jelmakan idea menggunakan bahan PLAY-DOH®. 
Lakukan eksperimen dan beri galakan sesama sendiri semasa melakukannya.
 Anda boleh menggabungkan warna yang berlainan
 dan mencampurkannya dengan jari anda hingga ia menjadi warna lain
 dan gunakan bahan dalam rumah untuk menekan dan membuat 
pelbagai bentuk dengan bahan tersebut.

Langkah 3: 
Perhatikan sewaktu anda dan anak anda merubah reka bentuk hambar 
kepada karya 3D berwarna terbaik berilhamkan Malaysia!

Event type:Third party
Event period:22 September 2015 To 27/Sep/2015
Event name:PLAY-DOH ROADSHOW BY PARKSON
Description of event:Meet and greet Play-Doh mascot, Doh Doh and join our daily interesting activities at the roadshow. Don’t forget to join us for “The most Play-Doh creation made within 10 hours” on 26 September 2015 to enter Malaysia Books of Records
Location:Ground Floor




ada pelbagai warna

jom tengok hasil kretiviti damia bersama playdoh


tada.....


Ni bus


ni plak hadiah & burger


ni burung


Hot Dog


hasil kreativiti damia

so kawan2 jom ramai kita pi Ke PlayDoh RoadShow di One Utama...
jumpa kawan2 kat sana nanti ya....


Untuk maklumat lanjut dan terkini tentang Bulan PLAY-DOH®, 
sila layari laman web PLAY-DOH®: www.playdoh.com

Event type:Third party
Event period:22 September 2015 To 27/Sep/2015
Event name:PLAY-DOH ROADSHOW BY PARKSON
Description of event:Meet and greet Play-Doh mascot, Doh Doh and join our daily interesting activities at the roadshow. Don’t forget to join us for “The most Play-Doh creation made within 10 hours” on 26 September 2015 to enter Malaysia Books of Records
Location:Ground Floor

No comments:

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.