Followers

Thursday, September 17, 2015

♥ Raya 2015 - Beraya Rumah Sanak Saudara ♥

Ok Sambungan Citer raya 2015
Beraya rumah sanak saudara
kami beraya ke Perak, mama & Abah mamy orang Perak


Opah with cucu2


Mamy & Damia...
baju raya mamy tu sebenarnya baju yg dah sedia ada
just recycle je baju yang sedia ada
jimat sungguh kan


ni adik mamy, asyu Damia


3 of us....
kuarga kecik kami



rumah mak sedara mamy ni mmg slalu jadi port kitorang nergambar
sbb rumahnya kawasan luas
mmgbersih gile la
tak de satu helai dauh pun jatuh kat tanah
rumahnya pun tersusun rapi


kali ni tak de musim mangga
last year dtg musim mangga terjuntai2 pelam apple
sedap tol


mamy dgn adik & mama mamy


ok time up nak balik dah...


minggu dpnnya kami pegi beraya blah selangor plak....


my cuties pie little princess



cepat betul masa berlalu
kejap je damia dah besar...




mamy & damia


ni kat rumah akcik mamy kat Semenyih



beraya sakan sampai ke malam
ni plak kat rumah kakak sedara my mom....
seronok kan pi beraya beramai2 camni
berkumpul sanak saudara semua
bukan slalu dpt jumpa beramai2 camni kan....

habislah citer Raya kami
menjadi kenangan di masa akan datang....

2 comments:

Suriya Majid said...

cantiknya baju damia, macam princess. dah nak raya haji pulak kan?

eima said...

yg last tu dah bertukar tudung ke

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.