Followers

Friday, October 23, 2015

♥ Perubahan Selera Makan - Journey My 2nd Baby ♥


p/s perubahan hormon....mmg tak dapat dielakkan, setiap kali preggy mmg x sama kan, time damia dulu semua pun pulun, this time mamy diduga sedikit, semoga tabah, selamat & dipermudahkan...

Wednesday, October 21, 2015

♥ Alhamdulillah Damia Will Promoted As "Kakak To Be"

Assalam, dah lama tak update blog, today nak share berita gembira
Alhamdulillah Damia akan jadi kakak InsyaAllah next year...
Kawan2 doakan semoga segalanya dipermudahkan ya...
Alhamdulillah & bersyukur sgt sbb diberi peluang lagi sekali untuk menerima kehadiran cahaya mata baru dalam keluarga kecil kami....


Damia dah lama tau, aritu scan baby, kakak damia paling xcited skali, dia yg tnya itu ini kat Doktor...
Alhamdulillah...

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.