Followers

Monday, April 11, 2016

♥ Kakak & Scooternya ♥

Wah dah lama giler x update blog, dekat setahun ada tak rasanya...
ok berkobar2 kali ni nak update blog kembali.....
lama x mendedikasikan citer kami kat blog....



Dr hari tu kakak nak scooter, pastu daddy bg challenge kt kakak dptkn markah 100% exam March then daddy beli....end up berjaya dpt 100% n pastu tuntut janji....
Sbnrnya mmg x sgka dia leh score 100% sbb slalu dpt 80++ & plg tggi pun 90++ je
Kakak oh kakak BI blh Score A++, kalo BM kdg2 cukup2 mkn je A nya.....BI lg senang dr BM katanya, BM pening sikit.
Kadang2 pikir rasa x bagus plak umpan anak2 dgn hadiah, tp kami nak dia usaha bersungguh2 utk dptkn sesuatu yg dia nak...bg dia bljr berusaha bkn main order je....

3 comments:

Norma NML said...

Pada akak itu bukan habuan tapi gift sebagai semangat utk anak2..sbb akak pun pnh buat mcm tu..hihi

Salina@IbuAqil said...

Alhamdulillah!!
Tahniah kakak..
Alhamdulillah!!
Acik tumpang gembira..
Akak, ina ni buntu..
Ada masalah pasal Aqil..
Dia lambat menulis dan menyalin lah kak..
Suka termenung plak tu..
Thn ni exam BM & Math dia merundum jatuh..
Sebab thn 2 ni dah mula ada Kertas 2 subjektif..
Dia lambat menyalin soalan2 yg subjektif abeh dia x jawab..
Susah ati ina kak..
Subjek BI ok 90/100.. Sbb BI msh x ada paper 2 soalan objektif dgn isi tmpt kosong dia OK..
Mcm mana ina nak bt..

LYAfrina said...

alhamdulillah..tahniah damia..kdg2 ok jgk buat mcm ni sbg peransang n supaya dia lbh berusaha..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.