Followers

Thursday, July 21, 2016

♥ Damia Nurin Balqis Vs Danish AL Ayden ♥

Lama tak bersiaran.....nak up gambar dua beradik ni masa kecik...
kalo tengok dua beradik ni sama tak muka masa kecik2 dulu....
yg blah atas tu gambar kakak Damia
yang blah bawah tu gambar Adeq Danish....


4 comments:

MRS. K ^ibuhadifhessa^ said...

tunggu turn ku pulak bulan depan. ngeee

ch@ said...

semangatnya baby dia keluar... 4kg
tahniah tau, lama btl tak dtg sini...
tumpang seronok.

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

dilazfamily said...

Comel yer. Sama hidung kot

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.