Followers

Monday, October 10, 2016

♥ Fisher Price Bouncer & Seat ♥

Mamy beli untuk Danish
last time kakak damia tak merasa smua ini
this time mamy nak pulun beli ape yg teringin nak beli time kakak damia dulu
mamy beli nouncer ni kat Naa http://miszmaliana.blogspot.com
Alhamdulillah Danish suka
Price RM175 je, dah survey kat luar smua mahal....
happy Danish dapat dok dalam ni
kadang2 tu time dia dah ngantok sngat terus tertido atas bouncer ni







pasni nak beli Baby Wearing plak
time Kakak damia dulu tak merasa beli...
ingatkan baby wearing ni leh main beli je
rupanya ada yang lulus & tak lulus utk baby
nanti mamy share ye.....

1 comment:

Norma NML said...

Seronok kan bila bab membeli brg2 baby ni :)

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.