Followers

Friday, October 14, 2016

♥ Selamat Hari Lahir Kakak Damia ♥

Tanggal 13 Oktober Hari Lahir kakak Damia yang ke 9
cepat je masa berlalu dah makin dewasa anak dara mamay ni
semalam mamay & daddy amik cuti plan nak bawak kakak pi Kidzania
tapi penuh plak semalam, so cancel je la, bawak kakak pi jalan2 & claim hadiah je la.....

so cam biasa claim hadiah pi Toys UR US



bagi bagi limit claim hadiah...
tak leh over limit
this round limit cant more than RM150...


mcm biasa dia mmg minat Lego
so mmg itu je lah yang dicarinya
mula2 banyak yg disusunnya
at last tinggal 2 ni je kakak tengah pilih


kasi chance la setahun hanya sekali meraikan hari jadi


ni la Hadiah pilihan dia
Elven Lego
actually mamy soh beli time nak celebrate birthday dia
tp cam biasa la tak sabo2 kan....
belikan je la

dia punyer dapat hadiah sampai tak nak makan
weekend nti kita pi KidZania ye
tu pun kalo x ramai orang, kalo ramai kita pi Zoo je la ye...

Sekian cite kakak damia
semoga kakak damia jadi anak yang solehah....]
berjaya didunia & akhirat...Aammiinn.........

1 comment:

ch@ said...

happy belated birthday kakakDamia.
semoga diberikan kesihatan yg baik berpanjangan, dan terus berjaya.

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.