Followers

Thursday, October 6, 2016

♥ Sibling With Love ♥

Sibling with Love....kakak syg tol kat adeq dia, tecik lagi deme belum start bergaduh nak berebut barang....
adik lg besar dari kakak, tengok lengan adeq dah sama besar dengan lengan kakak....
adeq mmg kuat nyusu......dah kenyang baru nak tido
selagi tak kenyang mmg tak kan tido punyer
kakak plak susah nak makan, soh makan pun sampai nangis2 kena paksa



ni time kami pi Evolve Concept Mall
ni mall baru kat Ara Damansara
1st time we all sampai sini


ni plak masa pegi sogo...
sogo mmg leh rambang mata beli baju bajan bebudak....


ni plak masa pi IOI Mall Putrajaya....


ni masa kat rumah
bolat mata adeq





mamy sayang kamu berdua....
Damia Nurin Balqis
&
Danish AL Ayden

p/s kena tanam azam nak uopdate blog, sian Danish tak banyak enterprame dlm blog....

1 comment:

ch@ said...

comelnya dedua, kakak tu da besar sangat dah.
kita da lama tak baca blog ni, kakak tu berapa tahun ea skrg? sorry ask again.
dulu baca masa dia baru masuk tadika.

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.