Followers

Wednesday, October 12, 2016

♥ WareHouse Sale Pureen ♥

Gigih menerjah Warehouse sale pureen Sabtu lepas
punyer la ramai manusia pi warehouse sale tu
baju memang murah2 & berbaloi sape nak borong banyak
tp mamy beli sikit je since baju daddy dah terlajak membeli 


hasilnya dapat 2 beg


beli baju bajan je
ada yg selai RM3, ada yg sepasang RM6 & ada sepasang RM10
stoking tu RM3 je murah kan...
igtkan time dapat baby girl je meroyan membeli
rupanya baby boy pun sama
asal nampak cantik je mesti mamy nak beli....
perangai suka sopink baju anak2 memaang susah nak kikis....


sampai tertido2 ebab mamy ni
daddy tggu dalam kete je dengan anak2.....

dalam masa sejam sopink settle smua
Actully dah lama tak join kan diri pi sopink warehouse sale ni
almost 7y rasanya....
now back to normal rutin
asal ada baby sale je mesti nak pi
tak beli ape2 pun tak pe, dapat cuci mata pun jadi la...

1 comment:

mamaarifakeemaisy said...

alaa ruginya kak ina tak p.. mmg niat ada tp tk berkesempatam..huu

harraz pun bkn byk baju dia sendiri, pakai baju abang abang je,sian..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.