Followers

Thursday, February 28, 2019

♥ Aktiviti Pertama Di Penang - Bukit Bendera ♥

Lepas solat subuh semua tak leh tido
dah kena bersiap2 nak pi Bukit Bendera
kalo mamy yang wat plan, mmg semua kena ikut & sharp
so kuar dari rumah kol 7pagi
them sampai ke Bukit Bendera dalam dekat kol 8pagi camtu
sampai je terus Q untuk beli tiket


ok snap pic sebagai kenangan
yang baju Oren tu memang susah nak bagi kerjasama

yang Danish suka ikut cousin boynya
yang Damia suka pimpin chousin girlnya


My Abah & Mama
memang suka menghiburkan hati mereka berdua
ape je hajat, InsyaAllah akan cuba untuk menunaikan


ok no train nya...yang ni masa baru nak berlepas


yang ni plak masa baru smpai untuk turunkan orang


Rege tiket plak...
oleh kerana kami smua sampai awal sebelum kol 9pagi
then Q beli tiket sebelum kol 9pagi
dapat la rege promo RM3 sorang instead of RM10 per pax
Alhamdulillah berkat sampai awal2 pagi
tak tau pun sebenarnya kalo beli tiket awal dapat murah

Lepas beli tiket pi sarapan dulu kat kedai berhampiran
then lepas sarapan we all naik atas Q 
Q pun tak lama dalam 15 minit camtu je
kalo time weekend/Public Holiday/School Holiday
Q memang panjang, ada yang berejam tunggu Q nak naik train

ok next story, sambung lepas ni....

1 comment:

mama tisya said...

seronok jln2 bukit bendera..tisya tk smp lg

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.