Followers

Wednesday, February 27, 2019

♥ Holiday To Penang With Family 25 Jan To 27 Jan 2019 ♥

We all satu family pegi Penang
plan pun last minit sbb abah dah lama tak ke Penang katanya
so menunaikan hajat abah tu nak melawat ke Penang
so kita setting la date untuk pegi bersama2


masa ni gambar dalam kete tunggu turn nak naik feri
we all byk kali pi Penang
sbb rumah MIL sejam je nak ke Penang


ok time ni dah naik Feri, tak lama pun Q kali ni
maybe sebab ari Jumaat so orang bekerja
pernah dulu pi time weekend berejam2 tunggu Q nak naik Feri
mmg tobat la


we all Stay kat Kondo berdekatan dengan UTM Penang
dok kat Residence Condo je
senang leh kumpul sekali semua

ni Ruang Tamu


Condo ni ada 3 bilik & 2 bilik air
memang besar, luas & selesa
cuma security ketat sikit
lawak betul masa mula2 smpi nak naik ke Condo
mmg ada lift khas untuk ke setiap unit & pintu akan dibuka ikut unit yang kita sewa
Almaklumlah tak pernah dok Condo tak tau caranya

ok ni gambar bilik ke 2 


ni bilik ke 3


and ni bilik no 1 luas sgt

bebudak mmg happy la kalo dpt berjalan kan
overalll servis mmg ok...

Next story kita sambung pasni k....

No comments:

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.