Followers

Wednesday, February 20, 2019

♥ Kyochon ♥

Pernah try makan kat Kfry before this, tapi we all lagi suka makan kat Kyochon
last time slalu order drummette set
tapi rasa tak puas plak makan, so this round we all order 
Red Pepper Whole Chicken 25pcs RM49.90
pedas dia menusuk, tp sedap we all suka...
slalu pun memamng amik set yang pedas
tak pernah lagi amik set Soy Garlic

Kalo KFRY rasanya muak sikit la kalo makan
sbb Cheese dia banyak, slalu makan kat 1U je
tak pernah try kat tempat lain lg
we all pagi2 lagi dah sampai 1U sarapan Kyochon
ha ha ha....kalo lambat nanti ramai orang malas nak Q










kakak kuat makan pedas, Kyochon mmg peberet dia la
tapi bukan la leh makan selalu pun

makan pakai plastik sarung tangan tak selesa rasanya
dah darah melayu keturunan melayu, rasa macam nak makan nasi kat rumah je....

1 comment:

mama tisya said...

kyochoon aritu tgk kt mytown tp sbb br buka ..pjggggggggggg q tk jd la nk try

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.