Followers

Tuesday, February 19, 2019

♥ My Boy Mini Me - Danish AL Ayden ♥

Ramai yang cakap Danish sebijik muka mamy
sejak dari lahir smpi la ni...
bila pi check up pun doktor cakap yang sama
kakak, masa kecik2 dulu sama cam muka mamy jugak
tapi bila dah besar, berubah muka sama cam dady....

Danish memamng anak manja mamy
ape2 pun smua nak "amy"
tido pun mesti ada amy....Mamy boy....

Danish punyer peel, kalo snap pic dia sornag, mmg susah sgt nak dapat kerjasama
tapi kalo welfie mmg dia suka
maybe sebab nampak muka sendiri kat screen tepon...





p/s sis cuba utk aktif smula berblogging.......
Rindu zaman blog nak update citer pasal anak2
Danish la yg paling byk tak de citer pasal dia...nti2 slow mamy up ye

No comments:

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.