Followers

Thursday, February 21, 2019

♥ Sopink Raya Untuk Anak-Anak ♥

Macam biasa, dulukan anak2
aritu Padini ada la wat clearance memurah...
so ape lagi kasi terjah & beli ape yg patut
beli yg murah2 sudah, janji berganti
Now Damia dah leh pakai baju dewas & kasut dewasa
cepat tol masa berlalu...

meh tengok ape yang dapat di grab


Kasut ni smua RM19 sepasang...
murah kan, rege asal dalam RM50++ camtu


yang ni lagi murah RM9 je sepasang
tapi banyak size Damia je "size 3,4,5"
smua size kecik kecik, dah alang murah, so kita grab ape yang patut


yang ni RM19 td close up



Sunglasses ni plak serendah RM5 satu...
wow murah2, beli satu utk Damia & satu utk Danish


Ni la hasil merembat aritu
rasa dekat 3 Padini we all pegi
Aeon Mall
The Curve
Starling Mall


See, RM9 & RM19
murah2, leh wat kasut raya


ni plak untuk Danish
haish...Daniah punyer tak dapat la nak beli yang murah2
sbb yang murah2 semua kasut utk Girl je
kasut untuk boy mamy beli kat H&M
RM20, RM50

Danish pun kaki cepat je panjang & membesar, kejap je dah tak muat....
ada yang mami beli tak sempat pakai dah kena letgo smula...

so kasut settle, tak yah beli dah, baju & suar Danish pun settle
next entyry baru story, tinggal untuk Damia je
baju Melayu Danish pun dah beli...ha ha ha awal standby...

No comments:

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.