Followers

Tuesday, February 26, 2019

♥ Test Drive Poton X70 ♥

Saje test drive, tak de plan pun nak beli
pakai je yang sedia ada...
tp tengok makin ramai yang pakai, so ape kata kita test drive...
singgah showroom kat PJ

Yang we all test drive ni Full Spec punyer...







dia punyer features memang up to date lar...
warna pun cantik shining2 gitu 
salesman sangat bagus, bagi penerangan yang details
walaupun hakikaktnya dia cam tau we all bukan nak beli

jom tengok details 







full spec RM123k++

secara keseluruhannya, features memang superb
tapi dari segi handling husband cakap
kete we all lg best...

1 comment:

mama tisya said...

nice juga kan..syok la test drive

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.