Followers

Wednesday, April 17, 2019

♥ Our Short Vacation At Sky Pool Villa @ Grand Lexis Port Dickson ♥

 Lama dah tak bersiaran, bz sikit lepas 2 minggu jadi housewife
dah start keje kat tempat baru ni, so ada la kelapangan nak membebel kat blog
dah lama rasanya tak pi PD
dulu selalu gak la asyik bercuti ke PD

last weekend we all pi PD and saje try stay kat Sky Pool Villa Port Dickson
saje nak merasa dok bilik ada private swimming pool
nak kasi anak2 seronok kan
bebudak kan suka Kolam renang
kalo pi bercuti mana2, tu la benda pertama yang deme tnya...
so jom kita view bilik yang we all stay

mamy booking kat Booking.com



 check in pun dah lmbt dekat kol 5pm baru smpi
sbb singgah rumah BIL kat Sendayan
so sesampai je terus check in sbb masing2 dah kepenatan
masa nak smpi pun jalan jem giler k
mujo la ikut nasihat waze ikut jalan lain
kalo terperangkap dalam jem tu mau lagi lambat lah we all sampai



setelah check in, cam biasa deposit RM200
dan akan dipulangkan semula bila nak check out nanti


ok dah masuk bilik ni jom tgk view bilik plak
lupa nak amik full pic
dah teruja sgt nak tengok swimming pool


ok ni biliknya
Extra Large King bed 
this round pi holiday bawak skali my parent
nak bg merasa bercuti bersama2


ni view Grand Lexis building dari luar


ok ni private pool
besar jgk la kolamnya
dalam 1.2cm


ni plak shower lepas mandi kolam
sebelum masuk ke bilik, leh la bershower di sini
macam ada beranda kat belah tepi tu


ni plak view Grand Pool Villa
we all dok kat Sky Pool, so dalam bangunan


jadilah merasakan...mmg servis pun ok not bad
rege also not bad lah total dalam RM780 semalam...

so totally we all have fun la
banyak habiskan masa dok dalam bilik je
tak de kuar jenjalan pun
kuar pun takat nak pi makan je...

so sape2 nak pegi try, leh la survey kat Trivago

No comments:

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.