Followers

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Loading...
Showing posts with label ♥ KL - PD - MELAKA 13 OKT 2012 ♥. Show all posts
Showing posts with label ♥ KL - PD - MELAKA 13 OKT 2012 ♥. Show all posts

Thursday, October 18, 2012

♥ KL - PD - Melaka - Suka Layan Kerenah Dia ♥

Yup mamy suka layan kerenah balqis...
kerenah nak berpose, kadang2 soh la macam mana pun
kalo tak nak tu, mmg dia tak nak la, tapi kalo mood tengah baik
ni la hasilnya...


time ni we all kat Shopping kompleks Dataran Pahlawan... 










kasi mama plak enterprame sama2


mana2 pi, ekrem mmg wajib request...




fashion photo show...
verangan je k...
see nampak patung hantu kat belakang tu


peace adalah gaya gambo yang paling sinonim dgn balqis


gaya ala2 ayu gitu...


pewit...orang kurus leh la selang2 kaki gini...


owwhh...tercekci plak... 


sebenarnya we all dah tak larat nak layan anak dara ni berPS
tapi kali ni dia beria2 nak snap2 kat sini...

layankan aje la k...we all sempat shopping lagik kat sini
daddy kata kasi sejuk badan dulu, sbb kat luar panas terik
nak naik beca pun tak sesuai lagik...
tunggu redup2 sikit baru naik beca...

p/s jangan termuntah k, blog ni mmg penuh dgn gambo balqis....

Wednesday, October 17, 2012

♥ KL - PD - Melaka Part 2 ♥

Sesampai je Melaka dalam pukul 11.00pagi
daddy dah lapo nak mamam...
time tu we all pi makan kat Food Court Shopping Kompleks Dataran Pahlawan je


menu mamy


menu daddy



anak dara cam biasa mmg tak nak makan k...

makanan kat situ so so je...tak sedap mana pun...
leh la untuk kenyangkan perut...
than lepas tu we all jalan2 kat dalam shopping kompleks

p/s tak boley blah betul, pi jauh2 leh plak singgah shopping complex k....

Tuesday, October 16, 2012

♥ Holiday KL - PD - Melaka ♥














Menci 2 hari berturut2 pakai tudung yang sama, sbb dedy tertinggal tudung mamy kat dalam lemari kat rumah...malam tu kami pi pasar PD dok cari tudung baru, tapi tak de yang kenan plak...

balqis paling happy this time...
we all punyer style...kalo birthday sapa2 diantara we all on that day
tak leh marah2 orang tu, even dia wat something yang menaikkan darah sekali pun...
cam balqis la, kalo nakal time hari birthday dia, we all tak leh marah2 dia...
tak leh kecikkan ati dia, kena cakap baik2...ha ha ha ....
daddy kata "Permaisuri Sehari"...

Monday, October 15, 2012

♥ Journey From KL - PD - Melaka ♥

Holiday yang paling memenatkan...
tapi syok sbb puas berjalan sana sini....
Holiday bersempena Birthday Balqis pada 
13 Oktober 2012





Gambar we all bercanda ditepian pantai....
pandai anak dara ni berdramatik k....

Esok mamy wat entry k, ari ni tak sempat keje banyak
kami pi Ari Sabtu, malam tadi dekat kol 12.00 tengah malam baru sampai rumah

ada banyak FM & Key Chain bakal dimenangi...
Stay Tune.....

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.