Followers

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Loading...
Showing posts with label ♥ PENANG JULY 2012 ♥. Show all posts
Showing posts with label ♥ PENANG JULY 2012 ♥. Show all posts

Wednesday, July 25, 2012

♥ WW @ Penang - She PINKY Lover ♥






 ala2 gedik manja...
 anak dara ni pandai wat memek muka...












 Princess papa...






tak larat nak citer, tepek gambo je aci la kan...
next time nak pi Penang lagik la, nak snap2 kat tepi pantai ni...
cantik tol la time petang2 awan bnan biru tu...
dalam dslr tak perasan pun, biler dah transfer gambo dalam pc baru nampak
alangkah cantiknya keindahan alam ciptaan Allah....

♥ WW Makan Di Tepi Pantai QueenBay Mall ♥

Citer Holiday yang bertangguh2...
sambung balik k, petang tu kami pi makan2 kat tepi pantai QueenBay Mall Penang...
balqis cam biasa makan Aiskrim la...




mama & papa makan Laksa Penang tapi kuahnya tak berapa pekat
ada banyak gerai kat tepi pantai tu, rasanya lebey dari 10 gerai kot..
papa makan rojak buah...leh tahan sedap gak..







layankan aje gambo anak dara ni k...

p/s tepek gambo untuk kenangan...

Friday, July 20, 2012

♥ KL - Penang = Family Treatment - Part 3 & Salam Ramadhan ♥

Doctor Wannabe....

















tak sempat nak story lebey2, layan je gambo balqis kat tepi pantai QueenBay Mall...
time ni dah kepetangan...mmg ramai orang lepak2 kat situ sambil makan2
kalo angin bertiup lagik la best, untungnya la sape rumah yang dekat dengan pantai tu kan
ari2 leh tengok keindahan pantai...
gambar balqis posing2 bagai nak RAK minggu depan mama tepek k

dan tak lupa jugak nak ucapkan Salam Ramadhan untuk semua rakan2 blogger


Salam Ramadhan untuk semua, semoga kedatangan Ramadhan kali ini membawa keberkatan kepada kita semua...Aammiinn....

p/s petang esok we all balik rumah opah balqis untuk berbuka posa sama2...
pagi esok nak terjah Hytex Warehouse Sale... 

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.