Followers

Monday, December 22, 2008

@ WaReHoUsE SaLe HyTeX KePoNg @




Ni mama nak update baju-baju yang mama beli kat Warehouse sale kat Hytex Kepong....dapat pun tak banyak sebab mama lambat pergi. Mula2 awal pagi Aqish dah bangun dengan mama dah siap mandi lagi, gi main kat taman dulu pastu balik taman nak ajak papa pegi, PAPA KATA TAK NAK PEGI..HU....Hu... mama sedih, tapi setelah dipujuk akhirnya papa setuju nak pegi sebab nya sebelum ni mama pernah janji tak nak shopping baju Aqish lagi sebab baju Aqish dah banyak sangat, so Pureen sale, baby kiko sale semuanya mama tak pergi sebab dah berpegang pada janji, so yang kali ni mama nak pergi sangat2 sebab papa kata bulan Dec baru leh borong baju Aqish... Sale Hytex ni kena gi awal2 sebab kalo lambat banyak jengkaut yang suka sangat amik baju banyak2 pastu dok tepi pilih, mana yang tak nak tu depa just letak bertaburan atas lantai, langsung tak bermoral. Mama dapt beli baju t-shirt untuk Aqish pakai jalan 9 Helai, baju tidur 2 pasang, Suar pendek 3 pasang, romper sepasang. Semuanya RM60 je, budget RM100 tapi oleh kerana Aqish dah ngamok ngantok nak tido & papa pun dah bising so mama terpaksa batalkan niat untuk meneruskan pencarian mencari baju untuk Aqish.

1 comment:

mummy_adam said...

best nyer.. i lupa lah bout this w'house sales padahal i kat umah mil i kat selayang last week n i was bored giler coz daddy keje.. ish..ish... rugi x p.. kalau x boleh joint mama aqish shopping..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.