Followers

Monday, April 19, 2010

Carta Nuffnang Mama Merudum...Kebabow

Ape nak jadi ni....
reputasi blog mama makin menurun since aqish admitted ward ari tu...
tq pada yang still sudi terjah blog mama walaupun tak de entry baru
dan tak lupe jugak yang sudi bagi moral support pada aqish & mama...
so ari ni mama pi tengok graf nuffnang mama..
ops....minggu lepas carta turun mendadak...
jatuh giler2 punyer....
sib baik duit nuffnang ada naik gak...
jom kiter layan

Graf mama last weeks better than this weeks


this weeks yang merudum jatuh tak capai target....hu...hu....
dan carta untuk ari ni...
mama berjaya menaikkan semual graf mama...
ari ni seramai 382 orang pengunjung yang unique datang ke blog mama..
tq semua...ni takt tengahari tadi...
dan graf yang ni takat sampai petang ni kol 4.30 pm tadi...
seramai 418 blogger unique & view blogger kesemuanyer 539 orang yang berkunjung ke blog mama...
tq semua...mama akan kekalkan reputasi dengan segala citer2 menarik
dan terkini untuk pembaca blog mama kat luar sana...
marilah kiter sama2 naikkan traffic blog masing2
cayok......

28 comments:

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Caya lah mama Aqis..
Mesti Masyukk ni..
Chayok2.. :)

LYaFRINA said...

ramai tu...
apa2 pon.. y penting kt enjoy dgn dunia ni

Ena said...

meudum kejap jer.. pastu naik balik kan!..

bestnyerr.. ena tak pernah pun sampai camtu.. huhu..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

to lily : boleh la rzeki aqish kan....lily pun cayok2 k

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

to lya : yup tu yang penting kan...cari lagi ramai kenalan kan

syida said...

byknye!! kagum betul!
kalau mama aqish tgk kita punye, confirmed nangis...

maslinamansor said...

Xpe, jetuh merudum pun. Asalkan seronok berblogging :)

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

to ena : tu la kena jaga prestasi baru masyuk kan...seminggu menyepi hilang pengunjung semua

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

to syida ; tak pe mula dari bawah dulu kiter pun camtu gak langsung tak de orang nak singgah...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

to mas : betul3...yang penting kiter enjoy

transformed housewife said...

dah Aqish sakit nak buat mcmmana. takpe lps ni mcm2 tips lg boleh bg kat kami yg baru2 ni kan.

nadja said...

biasa la tuh ma.. kalau sabtu ahad pun samer cam tuh la.. terjunam habis...

miemiey said...

alahai ramai tu..saya entah bila lah nak sampai tahap tu...huhu...

Ain said...

ramainya pelawat......

bertuah betul anje kan....

turun kejap jer tue, besok mesti naik mendadak....

Nurshahfamily said...

terrer la anje hehehe... nur tak pernah sampai cam tu hehehe...
ni leh jadi pembakar semangat nie...

HaniFadil said...

syabas! banyak tu. aqish dah ok?

mummy_ayu said...

wah..bestnye..cayalah !!! aqish dah sihat ker?

mamapp said...

wow, byknye unique visitor.. ada petua ke mama aqish? kena rajin blogwalk yek? apapun conngratess

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

to housewife : yup kembali berusaha gigih menaikkan trafik

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

to nadja : tol tu..menjunam giler lebih2 lagi 1 minggu berehat

Suziey Ahmad said...

waaaa tinggi gk trafic mama..besttt:)

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

to miemiey: tak pe leh usaha lagik...nanti leh ramai yang berkunjung yang penting rajin blogwalking k

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

to ain : alhamdullillah tu pun berkat kengkawan singgah blog kiter komen2...tq dear

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

to nur : tak de la...ramai lagi yang terer tau...kita biasa2 jerk

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

to AA : alhamdulillah dah ok...tq dear

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

to ayu : aqish dah sihat...tq dear

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

to adda : petua kena rajin update blog dengan citer2 menarik then kena rajin blogwalking gak

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

to suziey : tak de la biasa2 jerk...brkat kengkawan visit gak

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.